Menu

Maak hier uw keuze

Leeftijd

Soort
Christelijke boekhandel Gebr. de Koster heeft een ruim assortiment aan vertel cd's beschikbaar. Deze cd’s zijn leuk voor jong en oud! Laat u voorlezen uit de Bijbel of luister naar een verhaal om lekker bij te relaxen. Bekijk ons assortiment:

Bijbelverhalen
Deze cd bevat vertellingen vanuit de Bijbel. Zowel verhalen vanuit het Oude- alsook het Nieuwe- testament. Op deze cd komen onder andere de volgende vertellingen aan bod: Adam en Eva, de ark van Noach, Jozef, David en Goliath, de geboorte van Jezus en storm op zee.

Kerstverhalen
Deze cd vertelt het kerstverhaal. Ondersteunt met liederen gezongen door het Werkendams kinderkoor Asaf. Zij zingen onder andere de Lofzang van Maria en de Lofzang van Simeon.

Voor kinderen
Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment aan cd’s speciaal voor kinderen. Met behulp van deze cd’s kunnen kinderen op een leuke en interactieve manier leren en luisteren. Verhaaltjes over verschillende thema’s komen aan bod.

Geschiedenis
Laat uw kinderen leren over geschiedenis. Deze cd vertelt vier spannende verhalen over onze Vaderlandse geschiedenis. Op een leuke manier worden de verhalen overgebracht op kinderen. Zo worden ze enthousiast over de geschiedenis.

Rekenen en Taal
met behulp van deze cd-roms kunnen kinderen meer leren over rekenen en taal. Samen met Bas gaan kinderen de uitdaging aan! Taal en rekenvaardigheid wordt gestimuleerd met behulp van leuke spelletjes en originele oefeningen waarbij leuke beloningen worden gegeven.

Dagelijks leven
Deze vertel cd-serie vertelt de verhalen van Sofie en Bram. Samen beleven ze allerlei avonturen. De verhaaltjes gaan over kleinere maar ook bijzondere gebeurtenissen in het leven. Gelukkig loopt het altijd goed af! Deze serie wordt geleverd met een boek dat kinderen helpt bij het leren lezen.

Bestel nu uw vertel cd eenvoudig en snel via onze webshop! Als u voor 16:00 uur besteld, heeft u hem de volgende dag al in huis. De verzending is gratis wanneer u voor 35,- of meer besteld. Anders bedragen de verzendkosten €3,50,-. U kunt makkelijk achteraf de factuur betalen. Wilt u toch liever bij ons langskomen? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.