Menu

Maak hier uw keuze

Soort

...Een bijbel vindt u bij Gebr. Koster. Bent u op zoek naar een bijbel voor uzelf of om als cadeau te geven, bijvoorbeeld als Belijdenisgeschenk? In ons assortiment bieden we diverse soorten nieuwe en antieke bijbels aan. Bijvoorbeeld een zak- of huisbijbel, een antieke bijbel of een bijbel met uitleg. Ook voor peuter- en kinderbijbels bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag bij uw aankoop van een nieuwe Bijbel.

Bijbel kopen
De bijbel lezen is vaak een dagelijks moment van rust en bezinning. De variatie in uitvoeringen van de bijbel is enorm, daarom adviseren we u graag bij het vinden van de juiste bijbel, zowel in de winkel als online. Een bijbel is een waardevol bezit, die voor een lange tijd mee gaat. Het is dan ook belangrijk dat u een bijbel kiest in een vorm die u prettig vindt. Wilt u een bijbel kopen? Dan is het goed om u te oriënteren op de variaties. Een overzicht van de verschillende soorten bijbels te koop in onze webshop, vindt u hier.

Met of zonder Psalmen
Deze Bijbel met Psalmen is uitgevoerd als statenvertaling en bevat alle psalmen uit het Bijbelboek Psalmen. Een bijbel met psalmen is ook geschikt voor gebruik tijdens de kerkdienst. U kunt hiermee gemakkelijk de dienst volgen en meezingen of meelezen met de psalmen die tijdens de dienst ten gehore worden gebracht. Met een bijbel met psalmen heeft u altijd alles bij de hand.

Grote letter bijbel
Naast de reguliere bijbels bieden wij u ook bijbels met grote letters aan. Deze bijbels zijn zeer handig wanneer u moeite heeft met het lezen van kleine lettertjes. Deze kleine lettertjes kunnen het lezen van de bijbel erg lastig maken, waardoor het lastig is om nog dagelijks de bijbel te lezen. Grote letter bijbels zijn dan ook erg efficiënt en functioneel voor iedereen die slecht zicht heeft.

Christelijke boekhandel Gebr. Koster
Gebr. Koster is een christelijke boekhandel en uitgeverij. In onze winkel in en webshop kunt u terecht voor diverse reformatorische boeken en bijbels. Heeft u vragen of twijfelt u over uw keuze? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag bij het vinden van een passende bijbel. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Barneveld.