Menu

Maak hier uw keuze

Soort

Leeftijd

...Ons overige aanbod aan boeken en diversen is erg groot. Het assortiment in deze categorie varieert zowel uit kookboeken tot kleurboeken. Voor jong en oud is er en ruime keus aan verschillende producten te vinden.

Overige boeken
Naast onze categorieen Bijbels, dagboeken, psalmboeken, leesboeken, luister cd’s, prentenboeken en reprints, hebben we ook veel boeken die niet echt onder een specifieke categorie horen. Daarom hebben we hiervoor een speciale categorie aangemaakt waarin de overige boeken alsnog een uitgelicht plekje krijgen.

Ruim assortiment
In onze categorie overige boeken en diversen vindt u boeken als;

Kleurkaarten met Bijbelse thema’s
Dit kleurboekje bevat 12 prachtige kaarten die u zelf kunt inkleuren. Uren ontspannen en opgaan in de mooiste platen. Daarbij kunt u de kaartjes vervolgens versturen. Daarmee doet u ook iemand anders een plezier!

Pareltje
De Pareltjes serie bestaat uit vele delen. Deze kleine boekjes bevatten spreuken, citaten en wijsheden uit de Bijbel. Een mooi geschenk voor een geliefde of voor uzelf. Om af en toe eens door te lezen en weer moed uit te putten. Bekijk ook eens de andere varianten die verkrijgbaar zijn in onze winkel.

Bijbels culinair
Dit kookboek is geschreven door Han WIlmink. Hij is dominee en geeft daarnaast kookworkshops. Dit receptenboek bevat 12 hoofdstukken die gelinkt zijn aan bepaalde perioden uit de Bijbel. Het bereiden van de gerechten is op een heldere manier beschreven. Het boek geeft daarnaast veel interessante informatie over de gerechten.

Meer informatie over ons diverse aanbod?
Wilt u graag meer informatie ontvangen over ons aanbod? Ons ervaren personeel helpt u graag verder bij het vinden van het juiste boek. Wanneer u op zoek bent naar een uniek exemplaar of advies nodig heeft over welke Bijbel of welk studieboek het meest geschikt is voor u, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Daarnaast bent u natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze winkel in Barneveld!