MenuOp zoek naar een cadeautje voor een verjaardag, een bruiloft, een doop of een geboorte? Dat is vaak lastig! Een origineel cadeau vinden kan een hele zoektocht zijn. Er zijn namelijk zoveel verschillende opties en misschien heeft de ontvanger het cadeau al wel. Om dit te voorkomen is een cadeaubon een goed alternatief! Zo arriveert u nooit met lege handen!

Cadeaubonnen van Gebr. de Koster
Een cadeaubon is een waardebon die de ontvanger kan besteden bij onze boekhandel. De bon kan voor elk artikel binnen ons assortiment gebruikt worden. Bij  ons heeft u de keuze uit drie verschillende soorten cadeaubonnen. Deze hebben we namelijk voor jongeren, dames en heren.

Cadeaubonnen aanschaffen
Bij boekhandel Gebr. de Koster kunt u eenvoudig een cadeaubon aanschaffen. U kunt dit via onze webshop doen of langskomen in onze boekhandel in Barneveld. De waarde van de bon bepaald u zelf! U kunt zelf het gewenste bedrag aangeven. U ontvangt de cadeaubon vervolgens in een mooie envelop!

Cadeaubonnen inleveren
De cadeaubonnen kunnen uitsluitend ingeleverd worden bij Gebr. de Koster. Dit kan zowel online als in onze winkel. Online voert u simpelweg het bedrag van de bon in tijdens het afrekenproces. In onze winkel kunt u bij betaling de bon inleveren bij één van onze medewerkers. Ook de welbekende boekenbon kunt u bij onze boekhandel besteden!

Over ons
Gebr. de Koster is een Christelijke boekhandel in Barneveld. In 1979 werd de winkel gestart en daarna kwam er ook een uitgeverij bij. Jaarlijks leveren wij een catalogus van ons assortiment. In onze webshop kunt u allerlei producten vinden: van puzzels tot Bijbels en van prentenboeken tot cd’s. U kunt eenvoudig een bestelling op onze website plaatsen. Wilt u liever uitgebreid winkelen? Dan raden wij u aan om een keer een langs te komen in onze winkel. Hier vind u ons volledige, uitgebreide assortiment. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!