MenuEen poëziealbum is een zeer waardevol boekje. Het concept van poëziealbums is al jaren oud! In het album kunnen familie en vrienden een persoonlijk verhaaltje of een gedichtje schrijven. Dit is leuk om later nog eens terug te lezen! Vergezeld met mooie tekeningen en poëzieplaatjes wordt het album helemaal compleet!  

Een nostalgisch poëziealbum
Dit album is in de stijl van vroeger, maar heeft een eigentijdse draai. Een leeg album waarin zelf geschreven en getekend kan worden. Speciaal voor de baby een unieke tekst en verhaal schrijven? Dat zijn de mooiste herinneringen die het leven lang worden bewaard. Dit boekje heeft een zachte kaft en een verwisselbare voorkant.

Een babyboek
Bewaar de mooie herinneringen voor later met behulp van dit boek. Er staan leuke lijstjes in, er staan invulpagina’s in, er is plaats voor foto’s en speciale momenten worden uitgelicht zoals verjaardagen, de doop en de eerste keer in bad! Het boek is voorzien van sfeervolle, romantische illustraties.   

Babyalbum
Een vrolijk babyalbum met een mooie illustratie op de voorkant! Het album is ontworpen door TURNOWSKY, en heeft een kunststof coating om het te beschermen tegen vuil en vocht. Het boek heeft ruimte voor foto’s van verschillende formaten. Leg onvergetelijke momenten van uw kind vast en plak ze in dit album. Dan heeft u later een mooi album met herinneringen aan speciale momenten als de eerste stapjes, de eerste glimlach, het eerste Kerstfeest, het eerste babyhapje of het eerste verjaardagsfeest.

Vriendenboekje
In een vriendenboekje kunnen familieleden en vriendjes schrijven over hun lievelingsdingen en dromen. Elke pagina kan worden voorzien van tekeningen en foto’s. Dat is leuk om later nog eens terug te lezen!

Wilt u graag een poëziealbum aanschaffen? Christelijke boekhandel Gebr. de Koster heeft verschillende albums in het assortiment. Ons aanbod is beschikbaar in onze online shop. Wilt u graag een rondje doen door onze winkel? Dat kan natuurlijk ook! Bezoek ons in Barneveld. Hier staan onze werknemers graag voor u klaar om u te voorzien van advies en tips.