Menu

Maak hier uw keuze

Soort
Puzzels werken ontspannend. Lekker even puzzelen om tot rust te komen en uw hoofd leeg te maken. Boekhandel gebr. de Koster biedt verschillende puzzels aan. Zo zijn er puzzels van 1000 stukjes, puzzels van 250 stukjes met stukjes in XL formaat, puzzels van 500 stukjes of puzzels in mini formaat. Voor ieder wat wils dus!

Puzzels van Gibsons
Gebr. de Koster levert puzzels van verschillende merken. Waaronder ook Gibsons. Dit merk levert puzzels met fraaie illustraties. De puzzels worden van 100% gerecycled karton geproduceerd. Deze karton soort is één van de dikste die voor puzzels beschikbaar is. Gibsons levert dan ook stevige puzzels. De puzzel meerdere keren leggen is geen probleem; de stukjes blijven netjes dankzij hun goede kwaliteit. Gibsons heeft een ruim assortiment aan thema’s zo hebben ze puzzels van boerderijen, auto's, dieren, landschappen en bloemen. Kortom, Gibsons heeft voor ieder wel wat wils!  

Mini puzzels
Wilt u het toch iets minder uitdagend maken voor uzelf? Schaf dan een mini puzzel aan. Deze puzzels hebben minder stukjes en zijn kleiner van formaat. Om lekker eventjes bij weg te dromen. Mini puzzels zijn ook uiterste geschikt voor kinderen. Met behulp van puzzels kunnen ze hun brein stimuleren door vormen en kleuren van elkaar te onderscheiden. Puzzelen is dus ook nog eens goed voor de opvoeding en gezondheid!

Puzzels van Eurographics
Eurographics heeft veel puzzels in het assortiment. De afbeeldingen zijn zeer kleurrijk en prachtig geïllustreerd. De afbeeldingen hebben een ‘vintage’ uitstraling. Eurographics puzzels zijn puzzels voorzien van de Smart Cut Technology. Deze geavanceerde technologie produceert unieke en ongebruikelijke vormen puzzelstukjes die perfect in elkaar passen. Geen enkel stukje is hetzelfde. Dat is nog eens een echte uitdaging! Durft u het aan?  

Schaf nu uw puzzel aan via onze webshop. Wanneer u voor 16:00 uur besteld, heeft u de puzzel morgen al in huis! Bij een besteding vanaf €35,- zijn de verzendkosten gratis. Betalen doet u eenvoudig achteraf zo kunt u eerst kijken of u tevreden bent over uw aankoop. Wilt u meer informatie? Wij zijn te bereiken via 0342-416986.