Menu

Pakket heilige oorlog & b.g.dl2 LUISTERB

€ 27,95 € 15,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • John Bunyan
  • Audio-visueel
  • Bestel nr: 9789491601675

U, hebt op dit moment een van de meest gelezen boeken die ooit in de wereld zijn verschenen in handen. In dit vervolg op de Christenreis naar de eeuwigheid gaat Christinne met haar kinderen en andere pelgrims ook op reis naar de Hemelstad. Zij maakt onderweg andere zaken mee dan haar man. Dieper en geestelijker zijn de Bijbels gefundeerde lessen.Maar ook praktische adviezen om te leven als een christen nemen een grote plaats in. Luister dit boek. U vindt er de weg beschreven naar de grootste rijkdom die een christen in zijn of haar leven door genade mag ontvangen: de vergeving van zonden door het bloed van de Heere Jezus Christus.Het is een boek met voorbeelden. Voorbeelden die gaan over de bekering van zondige mensen. Dat kan door de genade van God. Ook wij moeten een levensreis maken. Gaan we de reis van Christinne, dan komen we behouden aan.

Zeer geschikt voor ouderen maar ook voor bijbelstudie avonden om samen een hoofdstuk te beluisteren en vervolgens te bespreken.

Bijbelsegeschiedenis deel 2

Op deze CD hoor je de geschiedenis van de toren van Babel. Daarna wordt Abram
geroepen en gaat samen met zijn neef Lot op reis. Ze komen in het beloofde land Kanaän. Abram kiest voor de velden; Lot voor de stad. Het oordeel over Sodom en Gomorra wordt uitgesproken. Izak wordt geboren. Vervolgens brengt Abraham het offer. De geschiedenis vervolgt met het huwelijk van Izak en de zegen van Jakob. Tenslotte de droom van Jakob en
Jakob te Pniël. De CD eindigt met Jozef in de velen van Dothan, waar hij door zijn broers wordt verkocht

Dit luisterboek is geschikt voor alle leeftijden om te luisteren. Het luisterboek bestaat uit één audio CD met 1 uur en 18 minuten luisterplezier.


€ 27,95 € 15,50