Menu

Maak hier uw keuze

Soort

Leeftijd

...Prentenboeken zijn boeken met veel kleurrijke illustraties. Dit soort boeken stimuleren het brein van kinderen en laat ze de wereld aan de hand van afbeeldingen en tekst ontdekken. Een prentenboek bevat mooie platen die het verhaal ondersteunen. Met behulp van prentenboeken kunnen kinderen spelenderwijs bijvoorbeeld hun woordenschat vergroten.  

Kikker is Kikker
Dit boekje vertelt het verhaal van Kikker. Kikker beleefd allerlei avonturen die op een speelse manier worden verteld. Zo is het begrijpbaar voor ieder kind, zelfs de allerkleinsten! Het boekje is voorzien van de bekende afbeeldingen van de groene Kikker in zijn gestreepte broek.

De kleine ijsbeer
Het bekende verhaal van de kleine ijsbeer. Lars en zijn vriendjes beleven allerlei avonturen op de Noordpool! De verhalen worden ondersteund door werkelijk prachtige illustraties in mooie, realistische kleuren. Deze verhalenbundel bevat de verhalen: in de tropen, weet jij de weg?, laat me niet alleen!, redt de rendieren en de walvisbaai.

Alle dieren in de Ark
Dit prentenboek vertelt het verhaal van Noach. Het leert kinderen het verhaal van de zondvloed, maar daarnaast worden ook de dieren uitgebreid getoond. De dieren worden aan de hand van het alfabet benoemd. Een leuk en leerzaam boekje van één van de mooiste verhalen uit de Bijbel.

Betje Big
Dit bekende figuurtje van Dick Bruna heeft haar eigen prentenboek. Betje Big gaat schoonmaken en koken. Ben je benieuwd wat? Lees dan haar verhaal! Compleet met de alom bekende Dick Bruna illustraties in felle kleuren. Daarnaast hebben wij ook verschillende verhalen van Nijntje in ons assortiment.

Rupsje Nooitgenoeg
Dit boek vertelt het bekende verhaal van de rups die verandert in een mooie vlinder. Een leuk verhaal, met interactie en kleurrijke platen. Het boek is beschikbaar in verschillende uitvoeringen: gebonden kartonboek, buggyboek, voelboek, telboek en miniboekje.

Wilt u graag een mooi prentenboek aanschaffen? Prentenboeken in verschillende thema’s en ons volledige aanbod prentenboeken vind u in de webshop. Kunt u online niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder! Daarnaast bent u natuurlijk altijd van harte welkom in onze Christelijke boekhandel in Barneveld.