Menu

Maak hier uw keuze

Soort

Leeftijd

...Muziek brengt mensen samen! Wilt u graag genieten van de mooiste psalmen en melodieën? Bij Gebr. de Koster vindt u een uitgebreid assortiment aan cd’s. Geniet alleen of samen van de mooiste muziek in uw eigen woonkamer!

Kerkmuziek
Muziek en het Christelijke geloof gaan al eeuwen goed samen. Met behulp mooie  melodieën, kunnen Bijbelse verhalen de mooiste vormen aannemen. Muziek brengt daarnaast ook blijdschap en saamhorigheid. Met muziek kan op een leuke interactieve manier een Bijbelse boodschap overgebracht worden. Al jaren is kerkmuziek razend populair en heeft het bijgedragen aan de toekomst van muziek in zijn algemeen. Bekende componisten hebben zich in de dan ook veelal gericht op kerkmuziek.  

Verschillende categorieën
Binnen ons assortiment aan muziek hebben we verschillende categorieën beschikbaar. Bent u geïnteresseerd in psalmen? Of luistert u liever naar een kinderkoor? Houdt u van Kerst muziek of luistert u toch liever naar liederen over Pasen? In ons assortiment cd’s kunt u alle kanten op. Wij hebben een breed aanbod tot ons beschikking. Deze kunt u online bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen naar onze winkel te komen voor het verkrijgen van cd’s met de prachtigste muziek!

Elk zingt zijn lof
Deze cd bevat 130 geestelijke liederen. De melodieën op de cd zijn zowel bestaande versies als wel nieuwe versies van de liederen. Deze kan gebruikt worden in de woonkamer, maar is ook uiterst geschikt voor in het klaslokaal. De moeilijkheidsgraad van deze cd is erg uiteenlopend en daarom zijn de liederen voor iedereen geschikt om mee te zingen.  

Zeeuwse koorzang
Deze cd bevat verschillende psalmen en liedjes gezongen door het gelegenheidskoor in Krabbendijke, Zeeland. Geniet van de prachtige stemmen van dit koor onder begeleiding van orgel, fluit, trompet en viool.

Looft den heer 1
Deze cd is ingezongen door een mannenkoor bestaande uit maar liefst 1600 leden. De stemmen klinken daarmee krachtig door uw kamer. Er staan 14 verschillende psalmen op de cd.

Onze winkel
Onze boekhandel bevindt zich in Barneveld. In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment cd’s, boeken en Bijbels. In onze winkel kunt u gerust uren rondkijken tussen de boeken en vele andere artikelen. Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, dan helpt ons personeel u graag verder!