Menu

Maak hier uw keuze

Soort

Leeftijd

...Bent u op zoek naar theologische boeken? Dan bent u bij de Gebr. koster aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan verschillende boeken die gaan over ‘godsleer’. De boeken zijn door verschillende schrijvers geschreven die allemaal vanuit een ander oogpunt zijn geschreven. Laat u aan de hand van deze boeken inspireren door de lessen die god aan ons mee wil geven. Op onze website hebben de bijbelstudies en theologische boeken een speciale categorie en is daarom een erg belangrijk onderdeel van onze boekhandel. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Wat is theologie
In theologische boeken worden de historische bronnen van het geloof bestudeert. Een synoniem voor het woord theologie is godsleer. In theologische boeken wordt dus eigenlijk letterlijk het geloof bestudeerd. De term is officieel afkomstig uit de christelijke traditie en wordt daarom meestal gebruikt als het gaat om het christendom. Bij deze boeken gaat het niet alleen om de historische bronnen, maar ook de historische theologie en systematische analyses van het geloof komen aan bod. Ook bredere studies van alle godsdienstige onderwerpen vallen onder de godsdienstwetenschap en dus ook onder theologie.

Theologische boeken voor verschillende leeftijdscategorien
Binnen ons aanbod aan boeken vindt u een breed aanbod aan verschillende boeken voor verschillende leeftijden. Wilt u uw jonge kind op speelse wijze wat meer bijbrengen over bepaalde thema’s uit het geloof, bekijk dan onze theologische boeken voor kinderen jonger dan 6 jaar. Maar ook voor kinderen vanaf 6 jaar, vanaf 8 jaar, vanaf 12 jaar of jongeren hebben wij verschillende geloofsgerelateerde verhalen op onze website staan.

Niet alleen voor kinderen is ons aanbod aan theologische boeken groot, ook voor volwassenen hebben wij een grote variatie aan geloofsgerelateerde boeken in ons assortiment. Deze boeken gaan diep in op de geloofs studie en bijbelse verhalen. Voorbeelden van theologische boeken die u op onze website kunt vinden zijn blijft in mij, waakt en bidt en paradijsbloem.

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in een theologisch boek of wilt u meer informatie ontvangen over een bepaald artikel? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag een advies over welk boek het beste aansluit bij uw interesses.