Menu

Prooi van de jager LUISTERBOEK

€ 14,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Janwillem Blijdorp
  • Audio-visueel
  • Bestel nr: 9789493043770

Omdat haar vader een baan krjigt in een wildpark in Afrika, verhuist de twaalfjarige Amy met haar ouders vanuit Londen naar Botswana.
Daar leert ze Eto kennen, de zoon van een van de rangers van het wildpark. Hij wil dolgraag verder leren, maar daar hebben zijn ouders de middelen niet voor. Samen met haar vader en moeder bedenkt Amy een oplossing voor dit probleem.
Op een dag ontdekt Eto's vader sporen van blote voeten in het zand bij een drinkplaats. Hoe die er komen is een raadsel, dat Eto en Amy maar wat graag willen oplossen. Tijdens hun zoektocht naar de waarheid ontdekken ze dat het leven in een wildpark niet zonder risico's is.

MP3-Luisterboek, voor de leeftijd van 8+.

Dit luisterboek is geen gewone cd-uitgave, maar de bestanden zijn in mp3-formaat. Dit kunt u op sommige cd-spelers gewoon afdraaien. Als uw cd-speler geen mp3-formaat ondersteunt, kunt u deze cd niet afspelen. Het is wel altijd te beluisteren via een computer.


€ 14,50