Menu

Maak hier uw keuze

Soort

Leeftijd

...Wilt u zich lekker even ontspannen? Doe uzelf eens een mooi boek cadeau! Gebr. Koster is een Christelijke boekhandel die beschikt over een ruim assortiment aan boeken en andere artikelen. Zo bieden we ook Bijbels, fotoalbums, puzzels, cd’s en dagboeken aan. Neem een kijkje in onze webshop en ontdek onze aanbiedingen!

Aanbiedingen
In onze webshop bieden we verschillende artikelen aan met hoge kortingen. Deze kan oplopen tot maar liefst 75% op de originele prijs. Profiteer dus van dit voordeel, voor het te laat is. Bekijk onze subcategorie ‘aanbiedingen’ om op de hoogte te blijven van de laatste kortingen bij boekhandel Gebr. Koster. Wij beschikken over een ruim assortiment waardoor er altijd wel iets tussen zit dat voldoet aan uw eisen.  

Aanbiedingen binnen ons assortiment
Gebr. Koster heeft een ruim aanbod aan boeken van verschillende genres. Zo hebben we romans, maar ook spannende boeken, waargebeurde verhalen en korte verhalen beschikbaar. Daarnaast verkopen we als Christelijke boekhandel uiteraard ook Bijbels, Bijbelse dagboeken, psalmboeken en Christelijke leesboeken. Ook hebben we verschillende boeken voor kinderen als prentenboeken en verhalen over bekende karakters als Nijntje, Dikkie Dik en Rupsje Nooitgenoeg. Voor de leeftijdscategorie van 14-21 jaar hebben we ook vele boeken beschikbaar. Naast leesboeken hebben we ook veel boeken rondom de studie van de kerkgeschiedenis of Bijbelse dagboeken voor jongeren. Dit zijn uiterst leerzame aanvullingen die nieuwe inzichten kunnen bieden voor uw kind. Al onze boeken in de aanbieding vindt u eenvoudig in onze webshop.  
   
Meer informatie over aanbiedingen?
Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze aanbiedingen? Wij helpen u graag verder bij het vinden van de producten die u nodig heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies bij de aanschaf van uw boek. U kunt overigens ook langskomen in onze winkel in Barneveld. Hier vindt u onze uitgebreide boeken afdelingen gebaseerd op verschillende genres en leeftijden. In de winkel staat ons personeel voor u klaar. Wij helpen u graag verder bij het maken van uw keuze.