Menu

U zij al d' eer

Dit product is uitverkocht
€ 9,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • ds. C. de Jongste
  • Pagina's/nrs.: 95
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789089830432

beperkt op voorraad

Leesdienst. Veel kerkgangers hebben in meerdere of mindere mate ermee te maken. Gesprekken met ambtsdragers en vragen uit de gemeenten brachten ds. C. de Jongste - predikant van de Gereformeerde Gemeente te Tholen - tot het schrijven van dit boekje over leesdienst als eredienst.

De volgende onderwerpen komen aan de orde: leesdienst - eredienst, leesdienst in de kerkhistorie, leesdienst en het kerkrecht, wie leest in de leesdienst?, opening en sluiting van de leesdienst, de dienst der gebeden in de leesdienst, de preekkeus voor de leesdienst, kritisch in de preekkeus (preekbespreking), criteria voor de preekkeus, de kanselwacht bij de preekkeus.

Deze bezinning op de leesdienst beoogt twee doelen: zij wil handleiding bieden voor de lezende ambtsdrager en zij wil inzicht bevorderen bij de luisterende gemeente. Aan beiden - ambtsdrager en gemeente - is dit boekje opgedragen.


Dit product is uitverkocht
€ 9,95