Menu

Maak hier uw keuze

Soort

Leeftijd
Bent u op zoek naar een waardevol belijdenisgeschenk voor iemand in uw naaste omgeving die binnenkort belijdenis gaat doen? In de webshop van Gebr. Koster kunt u voor iedere belijdeniscatechisant een passend geschenk vinden. Het juist cadeau voor de ene persoon, is soms niet passend voor de andere persoon. Kijk daarom rustig rond en laat u inspireren door de verschillende belijdenisgeschenken.

Een belijdenisboek
In het midden van de gemeente belijdenis doen is een belangrijk moment. Tijdens deze speciale dienst wordt die persoon lid van de kerk. Na de belijdenisdienst wordt elkaar Gods zegen toegewenst en vaak een belijdenisgeschenk gegeven. Een goed boek is een passend cadeau bij deze gebeurtenis. De keuze uit een belijdenisboek is groot, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een mooie Bijbel, een gedichtenbundel maar ook voor een boek met het thema geloofsopbouw.  

Een waardevol belijdenisgeschenk
Is het vinden van een Belijdenisgeschenk voor een vrouw makkelijker dan voor een man? Zolang het cadeau vanuit het hart wordt gegeven, is het altijd een goed cadeau. Toch kunt u soms niet helemaal goed inschatten waar iemand van houdt of wat diegene graag doet in zijn vrije tijd. Het vinden van een passend belijdenisgeschenk kan dan ook een lastige opgave zijn. Als u een waardevol, tevens nuttig cadeau wilt geven dan is een christelijk boek een goede keuze. Afhankelijk van het soort boek, kan het tevens als naslagwerk dienen waar men nog vele jaren gebruik van maakt.

Wij helpen u kiezen
Met de behulpzame filter mogelijkheden kunt u de belijdenisgeschenken sorteren op soort. Kies bijvoorbeeld voor bijbelstudie, naslagwerken, catechisatie, gedichten, heidelberger Catechismus, levensbeschrijving en biografie, preken of theologie algemeen. Op basis van deze mogelijkheden geven wij u de boektitels die daar het beste bij aansluiten. Zo vindt u altijd een passend belijdenis cadeau.

Christelijke boekhandel Gebr. Koster
Gebr. Koster is een christelijke boekhandel en uitgeverij. In onze winkel in en webshop kunt u terecht voor diverse reformatorische boeken. Heeft u vragen of wilt u advies over een passend belijdenisgeschenk? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag bij het vinden van het juiste cadeau. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Barneveld.