Menu

Maak hier uw keuze

Soort

Leeftijd
Wilt u zich verdiepen in de bijbelsegeschiedenis, over pasen en pinksteren? Dan zijn de boeken uit de categorie Pasen/Pinksteren echt iets voor u. Van verhalen, preken en meditaties over de kruisiging tot over het opstaan van de Heere Jezus. De boeken hierover zijn uitleggend en geschikt voor jong en oud. U vindt op onze website een ruime keus aan boeken met betrekking tot Pasen en Pinksteren. Ze zijn allemaal geschreven op basis van het christelijke geloof en nemen u mee in de geschiedenis van de bijbelse gebeurtenissen. Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u een vraag over een specifiek product? Neem gerust contact met ons op.

Boeken over Pasen
Pasen is een erg belangrijk christelijk feest, waarbij wordt herdacht dat de Heere Jezus uit de dood is opgestaan. Hieraan vooraf gaat de veertig dagen tijd, voor veel christenen een periode van inkeer en bezinning. Het doel van deze periode is het verdiepen in het lijden en sterven van Christus. Bij Gebr. Koster vindt u een ruime keuze aan boeken en muziek die u kunnen helpen om stil te staan bij wat er gebeurd tijdens pasen en wat het voor u betekent. Voorbeelden van de boeken over pasen zijn Maak mij levend naar Uw woord,  Hij is opgestaan en de Kruistriomf van Vorst Messias.

Boeken over Pinksteren
Pinksteren valt altijd op  de tiende dag na hemelvaart en de vijftigste dag na Eerste Paasdag. We herdenken het neerdalen van de Heilige Geest over de apostelen en het ontstaan van de christelijke kerk. In deze categorie vindt u verschillende boeken met betrekking tot het Pinksterfeest. Een voorbeeld van een van onze boeken over pinksteren is Op weg naar het Pinksterfeest. Dit gezinsdagboek helpt het hele gezin bewust naar het pinksterfeest toe te leven. Vanaf de eerste paasdag tot en met de tweede pinksterdag krijgt u een bijbelgedeelte om te lezen, een korte uitleg daarvan, een psalm om te zingen en gespreksvragen.

Gebr. Koster staat voor u klaar
Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een christelijk boek over Pasen of Pinksteren? Dan staat Gebr. Koster voor u klaar. Wanneer u vragen heeft of een vrijblijvend advies wilt ontvangen over welk boek het best bij u past, kunt u altijd contact met ons opnemen via info@gebrkoster.nl of 0342-416986. Het is ook mogelijk om uw bestelling direct door te geven. Wanneer u voor 16:00 besteld, zullen wij i.d.m. uw bestelling dezelfde dag nog versturen.