Menu

Boerenzoon uit Abel-Mehola

Dit product is uitverkocht
€ 16,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • J. van 't Hul
  • Pagina's/nrs.: 210
  • Bestel nr: 9789055516964

Het leven van Elisa
 

De geschiedenis van Elisa is actueel. Het gaat over Gods leiding in het leven, over de roeping tot het ambt, over jongerenproblematiek in Bethel, over financiële zorgen. Elisa is Elia’s opvolger, zijn geestverwant. Toch zijn het zeer verschillende mensen. Elia is de boeteprofeet, de man van het gericht. Elisa is zachtmoediger, vriendelijker, meer de evangelieprediker, de verkondiger van genade. Beiden ijveren voor een reformatie, een reveil, een geestelijk ontwaken van het halfslachtige Israël.  Dit boek beschrijft op toegankelijke wijze het leven van de profeet Elísa. Vanuit deze geschiedenis worden vele lijnen getrokken naar de actualiteit van vandaag. Het boek is geschikt voor persoonlijk gebruik en voor gebruik door verenigingen en Bijbelstudiegroepen.

J. van ’t Hul is kerkredacteur bij het Reformatorisch Dagblad. Eerder beschreef hij de geschiedenissen van Bijbelse personen, zoals Elía, Jozef, Mozes, Abraham, Samuël en Jona.

Onze recensie                                                                                                                          J. van 't Hul schrijft boeken over personen uit de Bijbel. Hij doet dit eenvoudig en duidelijk. Wat vooral opvallend is, is dat hij heel dicht bij de Bijbel blijft. Daardoor geeft hij een informatief en waarheidsgetrouw beeld van zo'n persoon en de tijd waarin hij of zij leefde(n). Deze boeken leren om de geschiedenissen in hun tijd en context te zien, waardoor de boodschap erachter beter te begrijpen is. Kortom, echt een aanrader als u op zoek bent naar een goed, makkelijk te lezen en informatief boek!

 


Dit product is uitverkocht
€ 16,90