Menu

Christelijke cadeautips onder de €10,-

Is er binnenkort iemand jarig? Zoekt u een belijdenis cadeau? Is er iemand geslaagd? Wij hebben voor elke gelegenheid een bijpassend cadeau. Wij geven u graag een aantal boekentips waarmee u iemand kunt verrassen, en allemaal onder de €10,-, dat is nog eens leuk om cadeau te geven.


Christelijke boekentips
Wat de gelegenheid ook mag zijn, een boek is altijd leuk om te geven en te krijgen. Ons assortiment is erg uitgebreid, van vaderlandse geschiedenis tot romans, van Lijdenstijd en Pasen tot Kerstboeken. Bekijkt u ook af en toe eens onze boeken top 5, deze staat altijd aan de rechterkant van onze website. Handig, voor wanneer u eens inspiratie nodig heeft. Wij geven u graag 3 christelijke boekentips:

1. Dwaling - Sjoerd Veenman
Wanneer Willem Ravenhorst veroordeeld wordt voor moord, is het bewijs mager. Fred Olthof, journalist, wil alles in het werk stellen om Willem van alle blaam te zuiveren. Daarom roept hij de hulp van inspecteur Maritz in.
 
2. Gekidnapt door de Taliban - D. Joseph
Het ongelooflijke verhaal van arts Dilip Joseph, gekidnapt door de Taliban en bevrijd door SEAL team 6.

3. Bartje - Anne de Vries
Wie kent niet het dromerige Drentse jongetje en zijn strijd met de vaak onbegrijpelijke grotemensenwereld? Dit boek is een prachtig relaas over het leven van een eenvoudig jongetje, dat onder moeilijke omstandigheden opgroeit.

Christelijke vertel-cd’s
Wat is er nu makkelijker dan luisteren naar een verhaal, zonder dat u hem zelf hoeft te lezen? Vertel-cd’s zijn altijd erg leuke cadeaus voor kinderen. Makkelijk voor onderweg, maar ook zeker voor thuis. Bekijk hieronder onze cadeautips.
 
1. Fluiten naar Sallie - J.J. Frinsel
Geschreven en verteld door J.J. Frinsel. Er zijn meerdere delen van deze serie.

2. Het liefste katje - Geesje Vogelaar -van Mourik
Ga samen met Moor, de kat, op avontuur.

3. Vaderlandse geschiedenis - meerdere delen
Spannende verhalen over onze vaderlandse geschiedenis voor kinderen.

Uiteraard hebben we ook vertel-cd’s voor volwassenen. Bekijk ze hier.

Muziek cadeau
Muziek zegt vaak meer dan 1000 woorden. Daarnaast hoeft u niet per definitie tijd vrij te maken om een cd te beluisteren, in tegenstelling tot het lezen van een boek. U kunt ten alle tijde een cd opzetten, bijvoorbeeld tijdens huishoudelijke klusjes of tijdens een gezellig avondje met vrienden of familie.

1. Memory - Hendrik Jan van der Heiden
Orgelimprovisaties op het Seifert-orgel St. Aldegundiskerk te Emmerich

2. Looft, looft verheugd Den Heer Der Heren - Massale samenszang
Geliefde Psalmen vanuit de Bovenkerk te Kampen. Massale samenzang o.l.v. Jan Quintus Zwart.

3. Op blijde snaren - Anke Anderson e.a.
Instrumentaal album

Cadeaubon
Weet u even niet wat u moet geven? Of laat u de ontvanger liever zelf iets moois uitkiezen? Dan kunt u natuurlijk altijd nog een cadeaubon geven. We hebben diverse cadeaubonnen, voor jongeren, dames en heren. U kunt zelf het gewenste bedrag aangeven, uiteraard is de cadeaubon alleen inwisselbaar bij Boekhandel Gebr. Koster.

Geef een cadeau
Er zijn verschillende redenen waarom u iemand een cadeau zou willen geven, bijvoorbeeld omdat er een jongetje of meisje gedoopt is in uw naaste omgeving. Of misschien wordt er juist wel iemand vader of moeder. Of uw zoon en/of dochter gaat al van school en u zoek een afscheidscadeau voor de juf of meester. Kortom, vele gelegenheden om iemand te verrassen met een cadeau.

Bij Gebr. Koster vindt u voor ieder wat wils. Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!