Menu

Afscheidscadeau meester reformatorische school

Het is bijna zomervakantie, tijd voor uw zoon en/of dochter om te genieten van de zeeën van vrije tijd of wellicht gaat u nog op reis. Een van de laatste dingen die u nog moet regelen dit schooljaar is een geschenk voor de meester. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan christelijke boeken. Hier vindt u het perfecte afscheidscadeau wanneer uw zoon en/ of dochter op een reformatorische school zit.

Christelijke boekhandel Gebr. Koster
Gebr. Koster is een grote christelijke boekhandel in Nederland. Bij ons op de website vindt u een breed assortiment aan christelijke boeken en geschenken, waaronder mooie cadeaus voor de meester. Woonachtig of in de buurt van Barneveld? Uiteraard bent u ook van harte welkom bij onze boekhandel om een mooi geschenk uit te zoeken.

Cadeautips voor de meester
Bedank de meester met een cadeau onder de €5,-
- ‘Bijna is de cirkel rond’ - €2,50
  Gedichten

- ‘Bijbels ABC’ - €3,95
  Bijbelse woorden en begrippen uitgelegd

- ‘Mijn hoop is op U - Toevlucht’ - €4,90
  Serie ‘Lichtdragers’

Bedank de meester met een cadeau onder de €10,-
- Diverse varianten - €5,95
  Serie ‘Pareltjes’

- ‘Bewogen pioniers’ - €6,95
  Leesboek

- ‘Die God leeft nog’ - €7,95
  Leesboek

Andere cadeau inspiratie
Heeft de meester al een uitgebreide collectie aan boeken of geeft u liever iets anders? We hebben ook een ruime collectie aan muziek en puzzels. Origineel om te geven en leuk om te krijgen. Naast deze geschenken hebben we ook cadeaubonnen, zo heeft u een bijzonder cadeau maar heeft de meester zelf de vrijheid om iets leuks uit te kiezen. Uiteraard kunt u hier zelf het gewenste bedrag opzetten. Naast mooie cadeaus voor de meester, bieden we ook geschenken aan voor de juf.