Menu

Afscheidscadeau meester reformatorische school

Het is bijna zomervakantie! Tijd voor uw zoon of dochter om lekker vakantie te vieren. Wilt u de meester van uw zoon of dochter graag nog verrassen met een afscheidscadeau? Bij Gebr. Koster vindt u altijd een geschikt cadeau. We hebben een uitgebreide collectie aan christelijke boeken, zo zit er voor iedereen wel een mooi geschenk tussen.

Afscheidscadeau meester
Hieronder vindt u een aantal christelijke cadeautips onder de €5,- en €10,- euro. We helpen u graag om het juiste afscheidscadeau voor de meester van uw zoon of dochter te vinden.

Bedank de meester met een cadeau onder de €5,-

- ‘Mijn hoop is op U - Toevlucht’ - €4,90
  Serie ‘Lichtdragers’

- Die de wereld het leven geeft - €4,95
  Leesboek

Bedank de meester met een cadeau onder de €10,-
- Diverse varianten - €5,95
  Serie ‘Pareltjes’

- Met moedige mannen mee - €5,95
  Leesboek

Meer cadeau inspiratie
Heeft de meester al een uitgebreide collectie aan boeken of geeft u liever iets anders? We hebben ook een ruime collectie aan muziek en puzzels. Origineel om te geven en leuk om te krijgen.

Naast deze geschenken hebben we ook cadeaubonnen in ons assortiment. Uiteraard kunt u hier zelf het gewenste bedrag opzetten. Zo geeft uw zoon of dochter een waardevol cadeau, maar kan de ontvanger zelf iets uitkiezen. Naast mooie cadeaus voor de meester, bieden we ook geschenken aan voor de juf.

Christelijke boekhandel Gebr. Koster
Gebr. Koster is een grote christelijke boekhandel in Nederland. Bij ons op de website vindt u een breed assortiment aan christelijke boeken en geschenken, waaronder mooie cadeaus voor de meester. Woonachtig of in de buurt van Barneveld? Uiteraard bent u ook van harte welkom bij onze boekhandel om een mooi geschenk uit te zoeken.

Plaatst u uw bestelling voor 16:00 uur? Dan heeft u hem de volgende dag nog in huis. En is uw bestelwaarde boven de €35,- euro? Dan betaalt u geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de €35,- euro betaalt u €3,50 euro verzendkosten.