Menu

Cadeau doop meisje

De doop van een kindje is een bijzondere gebeurtenis. Een cadeautje is dan vaak wel op zijn plaats. Maar wat geeft u dan? Hieronder zetten we een aantal tips voor u op een rij, bijzondere cadeaus waar het kindje later een mooie herinnering aan heeft.

Met een cadeau uit onze boekhandel weet u zeker dat u een cadeau geeft waar het kindje later nog iets aan heeft.  

Bijbelse vertellingen 1, 2 of 3 - H. van Dam
In eenvoudige, begrijpelijke bewoordingen worden 125 Bijbelverhalen naverteld aan kinderen vanaf 3 jaar. De illustraties zijn afgestemd op peuters en vormen daarom één geheel met de tekst.

Ark van Noach - Laura Zwofering
Een kartonboekje met het bijbelverhaal over Noach voor de allerkleinsten, vanaf anderhalf jaar. Andere boekjes van deze auteur zijn: ‘David wordt koning’, ‘Verloren zoon’, ‘Jona in de vis’, ‘De Heere jezus wordt geboren’ en ‘In het begin’

Psalmboek voor jonge kinderen - Annemieke Jacobsen
Psalmen zingen, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Dit boekje bevat een selectie van 25 psalmen die zeer geschikt zijn om de jongste kinderen aan te leren. Omdat bij iedere psalm een herkenbare kleurenillustratie staat, kan het kind de te zingen psalm zelf opzoeken en uitkiezen.

Vertel-cd: De wiebeltand van Sofie - Annemarie ten Brinke
Twintig eigenwijze verhalen over een eigenwijs meisje. De wiebeltand van Sofie is een vrolijk luisterboek over Sofie, haar zusje Lotte en haar vriendje Bram. De verhalen gaan helemaal over het dagelijks leven van kinderen: de wiebeltand, papadag, de schoolfotograaf, de kapper, zwemles, oma en nog veel meer kleine, maar bijzondere gebeurtenissen. Sofie maakt van alles mee, en gelukkig loopt het steeds goed af.

Vertel-cd: Voor de kleinen
De verhalen op deze vertel-cd zijn eenvoudig van opzet en met een duidelijke opvoedende strekking.

Bij Gebr. Koster slaagt u altijd voor een mooi cadeau en betaalt u pas achteraf.