Menu

Cadeau doop meisje

De doop van een kindje is een bijzondere gebeurtenis. Een cadeautje is dan vaak wel op zijn plaats. Maar wat geeft u dan? Hieronder zetten we een aantal tips voor u op een rij, bijzondere cadeaus waar het kindje later een mooie herinnering aan heeft.

Met een cadeau uit onze boekhandel weet u zeker dat u een cadeau geeft waar het kindje later nog iets aan heeft.  

Bijbelse vertellingen 1, 2 of 3 - H. van Dam
In eenvoudige, begrijpelijke bewoordingen worden 125 Bijbelverhalen naverteld aan kinderen vanaf 3 jaar. De illustraties zijn afgestemd op peuters en vormen daarom één geheel met de tekst.

Ark van Noach - Laura Zwofering
Een kartonboekje met het bijbelverhaal over Noach voor de allerkleinsten, vanaf anderhalf jaar. Andere boekjes van deze auteur zijn: ‘David wordt koning’, ‘Verloren zoon’, ‘Jona in de vis’, ‘De Heere jezus wordt geboren’ en ‘In het begin’


Vertel-cd: Bijbelse vertellingen - Dam
Bijbelse vertellingen voor jonge kinderen. De verhalen op deze vertel-cd zijn eenvoudig van opzet en met een duidelijke opvoedende strekking.

Bestel doop cadeau's voor meisjes eenvoudig online

Bij Gebr. Koster slaagt u altijd voor een mooi doopcadeau voor meisjes en betaalt u pas achteraf. Wilt u meer weten of wilt u advies ontvangen over welk cadeau het best bij uw situatie past? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs