Menu

Cadeau doop jongen

Wanneer een kindje gedoopt wordt is dit een bijzondere gebeurtenis. In onze boekhandel vindt u een breed scala aan mooie cadeaus voor deze gelegenheid. Weet u niet precies wat u kunt geven? Wij zetten een aantal tips voor u op een rij.

Met een van deze cadeaus weet u zeker dat het kindje hier later zeer veel plezier mee zal beleven.

‘k Vouw mijn handen - W. Kloosterman-Coster
Bidden: we doen het elke dag meerdere keren, maar waarom bidden we eigenlijk? Tot Wie spreken wij als we bidden, en waar mogen we dan om vragen? Dit boekje geeft op een eenvoudige manier onderwijs over bidden. Daarnaast bevat het een aantal voorbeeldgebeden die kinderen kunnen zingen of uit hun hoofd kunnen leren.

Ark van Noach - Laura Zwofering
Een kartonboekje met het bijbelverhaal over Noach voor de allerkleinsten, vanaf anderhalf jaar. Andere boekjes van deze auteur zijn: ‘David wordt koning’, ‘Verloren zoon’, ‘Jona in de vis’, ‘De Heere jezus wordt geboren’ en ‘In het begin’

Zo zegt de Heere! - ds. C.J. Meeuse
Deze serie bestaat uit afzonderlijke delen met verhalen uit het Oude en het Nieuwe testament. De verhalen zijn geschreven in een eenvoudige verteltrant. Het zijn getrouwe navertellingen van de geschiedenissen uit de Bijbel. Platen in kleur maken de verhalen duidelijker.

Vertel-cd: Bijbelse vertellingen 1, 2, 3, 4 of 5 - H. van Dam
Deze serie bestaat uit bijbelse vertellingen voor jonge kinderen, verteld door H. Schipper en J.J. den Hertog-van der Woude.

Bestel doopcadeaus voor jongens eenvoudig online
Bij Gebr. Koster vindt u een ruim aanbod aan doopcadeaus die geschikt zijn voor jongens. Doe inspiratie op via onze webshop of kom langs in onze bookhandel in Barneveld. Wij helpen u graag bij het vinden van het cadeau dat u zoekt.