Menu

Afscheidscadeau juf reformatorische school

Het einde van het schooljaar is in zicht, bijna tijd voor uw zoon en/ of dochter om lekker zomervakantie te gaan vieren. Elke werkdag heeft de juf voor de klas gestaan en geholpen bij het lezen, schrijven, rekenen en knutselen. Heel het schooljaar hebben ze veel van haar mogen leren, nu is het tijd om haar daarvoor te bedanken met een mooi geschenk.

Christelijke boekhandel Gebr. Koster
Gebr. Koster is een grote christelijke boekhandel in Nederland. Bij ons op de website vindt u een breed assortiment aan christelijke boeken en geschenken, waaronder mooie cadeaus voor de juf. Woonachtig of een keer in de buurt van Barneveld? Uiteraard bent u ook van harte welkom bij onze boekhandel om een mooi geschenk uit te zoeken.

Cadeautips voor de juf
Bedank de juf met een cadeau onder de €5,-
- ‘Woorden van blijdschap’ - €2,50
  Cadeauboekje

- ‘Verlangend uitzien’ - €3,-
  Bijbelse poëzie

- ‘Verblijdt u - vreugde’ - €4,90
  Citaten die aansluiten bij vreugdevolle momenten

Bedank de juf met een cadeau onder de €10,-
- Diverse varianten - €5,95
  Serie ‘Pareltjes’

- ‘Hoop doet leven’ - €6,-
  Gedichten geschenkboek

- 'Schat van grote waarde’ - €6,50
  Gedichten


Andere cadeau inspiratie
Naast boeken hebben we ook muziek en luister cd’s in ons assortiment, wellicht een leuke attentie als u de juf van uw zoon en/of dochter eens iets anders wilt geven dan een boek. Liever de juf zelf laten kiezen? Wij verkopen ook cadeaubonnen waar u zelf het gewenste bedrag op kunt zetten. Zo geeft u toch een mooi geschenk maar wel de mogelijkheid om zelf iets uit te kiezen waar ze echt van houdt. Naast een juffencadeau ook nog op zoek naar een cadeau voor de meester? Neem dan hier een kijkje.