Menu

Afscheidscadeau juf reformatorische school

Is het bijna zomervakantie? Dat betekent dat het einde van het schooljaar ook bijna in zicht is. Aan het einde van het schooljaar vinden kinderen (en ouders) het vaak leuk om de juf te verrassen met een geschenk. Met een afscheidscadeau voor de juf kunt u uw blijk van waardering tonen voor haar inzet. Bij Gebr. Koster vindt u voor elke gelegenheid, altijd een geschikt cadeau.

Afscheidscadeau juf
Wij geven u graag een aantal christelijke cadeautips zodat u het juiste afscheidscadeau voor de juf van uw zoon of dochter kunt vinden. Zo geven we u een aantal cadeautips voor een afscheidscadeau juf onder de €5,- euro, maar ook onder de €10,- euro.

Bedank de juf met een cadeau onder de €7,-
- ‘Wenskaart lieve juf’ - €2,50
  Wenskaart

- ‘Uit genade door het geloof naar het woord’ - €6,95-
  Geschenkboekje

- ‘Wenskaart juf bedankt’ - €2,50
  Wenskaart

Bedank de juf met een cadeau onder de €10,-
- Diverse varianten - €5,95
  Serie ‘Pareltjes’


- 'Notitieboek Fleurig voor mijn lieve juf’ - €9,99
  Notitieboekje

Meer cadeau inspiratie
Staat er geen geschikt afscheidscadeau voor de juf tussen? Naast boeken hebben we ook muziek en luister cd’s in ons assortiment, wellicht een leuke attentie als u de juf van uw zoon en/of dochter eens iets anders wilt geven dan een boek.

Wilt u liever de juf zelf laten kiezen? Wij verkopen ook cadeaubonnen waar u zelf het gewenste bedrag op kunt zetten. Zo geeft u toch een mooi geschenk maar wel de mogelijkheid om zelf iets uit te kiezen waar ze echt van houdt. Naast een juffencadeau ook nog op zoek naar een cadeau voor de meester? Neem dan hier een kijkje.

Christelijke boekhandel Gebr. Koster
Gebr. Koster is een grote christelijke boekhandel in Nederland. Bij ons op de website vindt u een breed assortiment aan christelijke boeken en geschenken, waaronder mooie cadeaus voor de juf. Woonachtig of een keer in de buurt van Barneveld? Uiteraard bent u ook van harte welkom bij onze boekhandel om een mooi geschenk uit te zoeken.

Wanneer u uw bestelling plaatst voor 16:00 uur, dan wordt hij de volgende dag nog bij u bezorgd. Is uw bestelwaarde meer dan €35,- euro? Dan betaalt u geen verzendkosten. Bij een bestelwaarde onder de €35,- bedragen de verzendkosten €3,50 euro.