Menu

Cadeautips voor kersverse moeders

Is er pas een baby geboren in uw omgeving en wilt u niet alleen de pasgeborene verwennen met cadeautjes, maar ook de moeder? Bij Gebr. Koster vindt u een ruim  assortiment aan leesboeken, muziek en puzzels. Tal aan cadeau’s voor de nieuwe moeder wanneer ze even een klein momentje voor haarzelf heeft en lekker kan ontspannen.

Leesboek cadeau
Tussen de leesboeken vindt u vele varianten, van historische romans tot waargebeurde verhalen. Afhankelijk waar de lezer van houdt, vindt u hier altijd het geschikte cadeau tussen. Heeft u ook al tussen de boeken top 5 gekeken?

Cadeautip:
- Dochters van de Kust - Lynn Austin
Een prachtige familiesaga. De Nederlandse immigrante Geesje blikt terug op haar aankomst in Amerika, vijftig jaar geleden. Verderop neemt de 22-jarige Anna een kamer in een luxe resort om de breuk met haar verloofde te boven te komen. Beide staat nog een verrassing te wachten voor het einde van de zomer.

Muziek cadeau
Genieten van een mooie cd terwijl u bezig bent met de dingen van alledag.  Dat is het voordeel van muziek. Bij ons vindt u muziek uit verschillende categorieën, zoals gemengde koren, orgel of psalmen.

Puzzel cadeau
Puzzelen is leuk tijdverdrijf en kan een echte uitdaging zijn. We hebben kleine puzzels a 210 stukjes in ons assortiment, maar ook grote puzzels van wel 2000 stukjes. Een puzzel is een mooi cadeau waar de moeder urenlang plezier aan beleeft.

Cadeautip:
- Steep Hill a 1000 puzzelstukjes

Gebr. Koster staat voor u klaar

Wat is het een aangename verrassing als u een presentje voor de kersverse moeder meeneemt. Op onze webshop vindt u vele cadeau's in allerlei categorieën en betaald u altijd achteraf. Wilt u advies ontvangen of wilt u meer informatie over een product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van het cadeau dat u zoekt.