Menu

Christelijke cadeaus

Is er iemand jarig, of heeft u iets te vieren? Voor elke gelegenheid bieden wij geschikte cadeaus. Bij Gebr. Koster slaagt u in één keer, wij hebben namelijk mooie cadeaus voor jong en oud.  

Onze Christelijke boekhandel heeft een tal van producten die u cadeau kunt geven. Naast boeken, kunt u kiezen uit prentenboeken en vertel-cd’s (leuk voor de kinderen!), muziek en puzzels. Kortom, vele mogelijkheden en voor ieder wat wils. Wij geven u graag een aantal Christelijke cadeautips.

Christelijk cadeau man
Vaak is het het lastigst om voor een man een passend cadeau te vinden.  Wij helpen u daarom graag om deze keuze wat makkelijker te maken. Hieronder staan drie Christelijke boeken, die stuk voor stuk leuk zijn om te lezen.
1.
11 November - Paul Dowswell
In '11 november' kruipen we in de huid van drie jongens die de laatste 24 uur van de Eerste Wereldoorlog meemaken: een Duitse en Engelse soldaat op het slagveld, een Amerikaanse vliegenier in de lucht. Slechts twee van hen zullen overleven.
2.
Dwaling - Sjoerd Veenmand
Wanneer Willem Ravenhorst veroordeeld wordt voor moord, is het bewijs mager. Drie mensen vechten zijn veroordeling aan en met succes.

Christelijk cadeau vrouw
Wilt u uw vrouw, moeder of dochter verrassen met een mooi cadeau? Doe haar dan een plezier met een van deze cadeaus. Een goed boek, mooie muziek of een nieuwe agenda voor het nieuwe jaar.
1
Lied in de storm - Jody Hedlund
'Een lied in de storm' van Jody Hedlund, vertelt het verhaal over de liefde tussen Polly Catlett en John Newton, de schrijver van het bekende lied 'Amazing
2.
CD: Glorie aan God - Bert Elbertsen improviseert
Op het Selfert-orgel in de Gudulakirche te Rhede.

Christelijk cadeau jongere
Ook voor jongeren hebben wij leuke cadeaus in ons assortiment. Omdat de een meer van lezen houdt dan de ander, geven wij u verschillende cadeautips.
1. Puzzel Albert Dock
1000 stukjes.
2. Het rode lint
In de prachtige young adult ‘Het rode lint’ van Lucy Adlington naait de veertienjarige Ella jurken voor hooggeplaatste nazi’s in concentratiekamp Berkenwoud. Het leven in het kamp is zwaar, maar dan ontmoet Ella de dromerige Rose. Kan ze haar vertrouwen?

Christelijk cadeau kind
Kinderen vinden het leuk om cadeaus te krijgen, maar waar kunt u ze nog mee verrassen? Wij hebben verschillende prentenboeken in ons assortiment, waar ze uren leesplezier mee kunnen beleven. Bekijk hieronder een greep uit onze leukste prentenboekjes.
Dit boekje bevat meer dan 100 verschillende dieren en foto’s om naar te kijken. Ideaal om de woordenschat te vergroten.
Dit is een dagboek voor jou! Veel bijbelse verhalen kun jij vast goed navertellen. Over Noach, over David, over Maria of over Petrus. Maar die verhalen gaan niet alleen over mensen die lang geleden geleefd hebben. In elke verhaal wil God ook tegen jou iets zeggen.

Cadeau kopen
Vindt u het moeilijk om een geschikt cadeau te vinden? Dan kunt u er ook voor kiezen om een cadeaubon te geven. Met een cadeaubon kan diegene zelf iets uitzoeken. Zo weet u zeker dat u het juiste cadeautje geeft. Bij onze cadeaubonnen kunt u zelf het gewenste bedrag aangeven. Bekijk hier onze cadeaubonnen voor jongeren, dames en heren.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Als u vandaag nog uw cadeaus besteld, heeft u  ze morgen al in huis! Bij bestellingen boven de €35,- euro, hoeft u geen verzendkosten te betalen. Bij een bestelwaarde onder de €35,- betaalt u €3,50 euro verzendkosten.