Menu

Christelijke cadeaus

Is er iemand jarig, of heeft u iets te vieren? Voor elke gelegenheid bieden wij geschikte cadeaus. Bij Gebr. Koster slaagt u in één keer, wij hebben namelijk mooie cadeaus voor jong en oud.  

Onze Christelijke boekhandel heeft een tal van producten die u cadeau kunt geven. Naast boeken, kunt u kiezen uit prentenboeken en vertel-cd’s (leuk voor de kinderen!), muziek en puzzels. Kortom, vele mogelijkheden en voor ieder wat wils. Wij geven u graag een aantal Christelijke cadeautips.

Christelijk cadeau man
Vaak is het het lastigst om voor een man een passend cadeau te vinden.  Wij helpen u daarom graag om deze keuze wat makkelijker te maken. Hieronder staan drie Christelijke boeken, die stuk voor stuk leuk zijn om te lezen.
1.
11 November - Paul Dowswell
In '11 november' kruipen we in de huid van drie jongens die de laatste 24 uur van de Eerste Wereldoorlog meemaken: een Duitse en Engelse soldaat op het slagveld, een Amerikaanse vliegenier in de lucht. Slechts twee van hen zullen overleven.
2.
Dwaling - Sjoerd Veenmand
Wanneer Willem Ravenhorst veroordeeld wordt voor moord, is het bewijs mager. Drie mensen vechten zijn veroordeling aan en met succes.
3.
De eerste gijzelaar - Joel Rosenberg
'Breaking: De president van de Verenigde Staten wordt vermist.' Deze woorden van 'New York Times'-journalist J.B. Collins schokken de wereld.

Christelijk cadeau vrouw
Wilt u uw vrouw, moeder of dochter verrassen met een mooi cadeau? Doe haar dan een plezier met een van deze cadeaus. Een goed boek, mooie muziek of een nieuwe agenda voor het nieuwe jaar.
1
Lied in de storm - Jody Hedlund
'Een lied in de storm' van Jody Hedlund, vertelt het verhaal over de liefde tussen Polly Catlett en John Newton, de schrijver van het bekende lied 'Amazing
2.
CD: Glorie aan God - Bert Elbertsen improviseert
Op het Selfert-orgel in de Gudulakirche te Rhede.
Agenda met bemoedigende gedichten.

Christelijk cadeau jongere
Ook voor jongeren hebben wij leuke cadeaus in ons assortiment. Omdat de een meer van lezen houdt dan de ander, geven wij u verschillende cadeautips.
Kleuren voor jongeren/volwassenen is inmiddels een heuse trend geworden. Daarom hebben wij voor de creatievelingen onder ons dit kleurboek. Het sluit aan op de trend van nu, én voegt er iets aan toe.
Houdt uw zoon of dochter, neef of nichtje meer van lezen? Kies dan voor dit boek. Een spannend verhaal waarbij de rechercheur gedwongen wordt zichzelf in de ogen te kijken als hij dit werk nog langer wilt kunnen doen.
1000 stukjes.

Christelijk cadeau kind
Kinderen vinden het leuk om cadeaus te krijgen, maar waar kunt u ze nog mee verrassen? Wij hebben verschillende prentenboeken in ons assortiment, waar ze uren leesplezier mee kunnen beleven. Bekijk hieronder een greep uit onze leukste prentenboekjes.
1.
De Boerderij - Mijn eerste zoekboek
Roos gaat op bezoek bij boer Jan. De schattige tekeningen en het eenvoudige verhaal nodigen kleine kinderen uit om in dit boek allerlei dingen te ontdekken.
Dit boekje bevat meer dan 100 verschillende dieren en foto’s om naar te kijken. Ideaal om de woordenschat te vergroten.
Als Jaap en Kees zien dat Prummeltje, de voddenman, geen kerstboom heeft, willen ze Prummeltje verrassen zodat hij ook kerstfeest kan vieren. De jongens werken hard om een cadeau voor Prummeltje en Trijntje te kunnen kopen.

Cadeau kopen
Vindt u het moeilijk om een geschikt cadeau te vinden? Dan kunt u er ook voor kiezen om een cadeaubon te geven. Met een cadeaubon kan diegene zelf iets uitzoeken. Zo weet u zeker dat u het juiste cadeautje geeft. Bij onze cadeaubonnen kunt u zelf het gewenste bedrag aangeven. Bekijk hier onze cadeaubonnen voor jongeren, dames en heren.

Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Als u vandaag nog uw cadeaus besteld, heeft u  ze morgen al in huis! Bij bestellingen boven de €35,- euro, hoeft u geen verzendkosten te betalen. Bij een bestelwaarde onder de €35,- betaalt u €3,50 euro verzendkosten.