Menu

Vragen naar de weg

€ 10,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • B.S. van Groningen
  • Pagina's/nrs.: 95
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789033126789

In het verkeer is het wel eens nodig om de weg te vragen. Zeker als je in een onbekende plaats bent en bij een kruispunt niet precies weet welke kant je op moet.

Natuurlijk hebben we navigatie als hulpmiddel, maar toch moet je wel eens vragen naar de weg. Ook op de kruispunten in jouw leven moet je vragen naar de weg. Zeker als je belangrijke beslissingen moet nemen. Denk aan het verlaten van de middelbare school. Welke opleiding zal ik kiezen? Of zal ik een werkkring zoeken?  

In dit boek nemen we je mee naar een betrouwbare gids: de Bijbel. Daarin lees je hoe Bijbelse personen ook keuzes moesten maken. Hun keuzes kunnen jou helpen als jij op kruispunten komt te staan. En als je de weg echt niet weet, luister dan naar Hem, Die gezegd heeft: 'Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven.' Een goede reis toegewenst. 

Onder andere geschikt als cadeau bij afscheid van het middelbaar onderwijs.

B.S. van Groningen (1951) is docent godsdienst aan het Wartburg College (locatie Guido de Brès) te Rotterdam


€ 10,50