Menu

Een getrouw Hogepriester

€ 39,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • ds. B.J. van Boven
  • Pagina's/nrs.: 434
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789463700559

De Hogepriester in de heilsfeiten verklaard

In eenvoudige bewoordingen doorwandelt ds. Van Boven het kerkelijk jaar, beginnend bij advent met de aankondiging van de Gezalfde des Heeren tot en met pinksteren, waarbij de werking van de Heilige Geest centraal staat.

Christus is in de gangen van Zijn vernedering en verhoging een barmhartig en getrouw Hogepriester in de dingen die bij God te doen waren, om de zonden van Zijn volk te verzoenen.

Telkens wordt gewezen op de noodzakelijkheid én de mogelijkheid om Hem te leren kennen tot zaligheid. Daarbij wordt duidelijk het onderscheid uiteengezet tussen algemeen werk en zaligmakend werk. Gods volk wordt opgewekt om af te leren zien van eigen gronden en hun zaligheid te funderen op de volbrachte middelaarsarbeid van deze getrouwe Hogepriester.

Op de hem eigen wijze betrekt ds. Van Boven ook telkens de jeugd erbij. Er wordt óók voor hen gepreekt. Dat maakt deze bundel aantrekkelijk voor jong en oud.

 

Ds. B.J. van Boven is predikant van de Gereformeerde Gemeente te De Valk-Wekerom.


€ 39,50