Menu

Puzzel voor kinderen

Kinderen kunnen zich vaak urenlang vermaken met het maken van een leuke puzzel. Het is niet alleen een leuke manier maar ook een leerzame manier om inzicht en geduld te krijgen. Met de puzzels van Gebr. Koster ervaren de allerkleinste puzzelaars het grootste plezier. Ze ontdekken hun grootse vaardigheden en leren spelenderwijs logisch na te denken. Hierbij spelen behendigheid en combinatievermogen een grote rol. Legt uw kindje als eerste alle stukjes op de juiste plaats? Ontdek het aan de hand van een van onze puzzels binnen het ruime assortiment. Wilt u meer weten over een product of wilt u een vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste puzzel voor uw kinderen.

Puzzels voor kinderen van alle leeftijden
Binnen het aanbod van Gebr. Koster vindt u een ruime keuze aan verschillende puzzels. Van puzzels van 1000 stuks, tot puzzels van 500 stuks of mini puzzels van 54 stuks. De grotere puzzels zijn minder geschikt voor jonge kinderen maar het samen maken van de puzzel is ook altijd een mogelijkheid. De puzzels van 54 stuks zijn wel makkelijk te maken voor jongere kinderen en verkrijgbaar in verschillende dieren thema’s. Het aanbod van Gebr. Koster wisseld enorm, er komen daarom regelmatig nieuwe puzzels online. Mocht de puzzel voor kinderen die u zoekt nu niet tussen ons aanbod staan. Neem dan gerust even contact met ons op. In onze fysieke winkel beschikken we over een nog groter aanbod.

Onze top 3 kinderpuzzels
1. Mini puzzel: Deze mini puzzel van 54 stukjes is geschikt voor kinderen van ongeveer 5-6 jaar. Kiest u voor de pandabeer, het eendje of het welpje? De puzzel laat kinderen kennismaken met de dieren en het logisch neerleggen van de stukjes.

2. Bobbi Puzzelboek: In het vrolijke puzzelboek ontdekken kinderen aan de hand van vijf puzzels hoe Bobbi’s dag eruitziet. De puzzels zijn oplopend in moeilijkheidsgraad en hebben vier, zes of negen stukjes. Hierdoor hebben uw kinderen extra lang plezier.

3. Childhood memories: Deze puzzel van 500 stuks is meer bedoeld voor de oudere kinderen of jongvolwassenen. U kunt ze samen met uw kind maken waarbij u kunt vertellen over uw jeugd.

Gebr. Koster helpt u graag
De specialisten van onze christelijke boekhandel in Barneveld staan voor u klaar. U kunt ons altijd even bellen of mailen voor advies of meer informatie over een product. Wij helpen u graag bij het vinden van de geschikte puzzel voor uw kinderen. Ontdek ons volledige aanbod puzzels of contact ons vrijblijvend.