Menu

Puzzel 500 stuks

Bent u een echt puzzel fan of wilt u een puzzel cadeau geven? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Binnen het aanbod van onze christelijke boekhandel vindt u een ruim aanbod aan verschillende puzzels van 500 stuks. Naast de puzzels van 500 stuks heeft u ook de keuze uit puzzels van 1000 stuks, 100 stuks of puzzels voor kinderen van bijvoorbeeld 40 stukjes. Het aanbod is enorm, waardoor er ongetwijfeld een puzzel bij zit die bij uw interesses past. Wilt u meer weten over ons aanbod of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer u de puzzel die u zoekt online niet bij ons kunt vinden, kunt u altijd even bellen of mailen. Wij kijken dan graag wat we voor u kunnen betekenen. Bel ons via 0342 - 41 69 86 of stuur ons een mail op info@gebrkoster.nl.

Ruime keuze aan puzzels van 500 stuks
Binnen ons ruime aanbod aan puzzels zijn er verschillende puzzels van 500 stuks te vinden in diverse thema’s. De puzzels van het bekende merk Gibsons zijn binnen ons aanbod erg populair. Dit merk heeft verschillende puzzels uitgebracht van 500 stuks in vrolijke thema’s. Van de vreugde in de kindertijd (childhood memories) tot een puzzel van de aardappelsteker. Voor iedereen is er een geschikte puzzel te vinden waarmee u uzelf urenlang kunt vermaken. Door het speciale productieproces ontstaan veel unieke puzzelstukjes en verschillende vormen die uiteindelijk perfect in elkaar passen. Het blijft ons altijd weer verbazen dat geen een stukje hetzelfde is. Gaat u de uitdaging aan om de 500 stukjes op de juiste plek te leggen?

Puzzels voor alle leeftijden
Bij Gebr. Koster kunt u altijd terecht wanneer u op zoek bent naar een puzzel van 500 stuks. Wij helpen u graag bij het vinden van de puzzel die u zoekt. De puzzels die u binnen ons aanbod vindt zijn geschikt voor jong en oud. Bij de meeste puzzels staat vermeld voor welke leeftijd de puzzel geschikt is en wat het thema van de puzzel is. De puzzels zijn in verschillende aantallen leverbaar. Sommig pakketten bevatten namelijk wel vier puzzels zoals ‘The Gardener’s Round’, dit pakket beschikt over vier puzzels Bob de tuinman.

Puzzels van 500 stuks bestellen bij Gebr. Koster
Wanneer u een puzzel van 500 stuks bij Gebr. Koster voor 16:00 bestelt heeft u hem de volgende dag in huis. Daarnaast profiteert u ook van gratis verzending bij besteding vanaf 35 euro. Wilt u een advies ontvangen of persoonlijke hulp bij het vinden van de juiste puzzel? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 0342 - 41 69 86 of info@gebrkoster.nl. Wij helpen u graag.