Menu

Puzzel 1000 stuks

Bent u ook zo’n grote puzzelfan en kunt u urenlang genieten van het bij elkaar zoeken van de juiste puzzelstukjes? Met de puzzels van 1000 stuks die u in ons assortiment vindt kunt u zich erg goed vermaken en komt u helemaal tot rust. De grote puzzels zijn in verschillende onderwerpen en afbeeldingen verkrijgbaar. Of u nu een stilleven wilt leggen als puzzel of een drukke puzzel met furry friends, waar papegaaien en konijnen in te vinden zijn. Bij Gebr. Koster vindt u het allemaal. Wij helpen u graag bij het vinden van de geschikte puzzel die bij uw wensen past. Kunt u nu niet de puzzel van 1000 stuks vinden die u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag wat we voor u kunnen doen. Bij ons vindt u voor ieder wat wils.

Verschillende soorten puzzels van 1000 stuks
Binnen het aanbod aan verschillende puzzels is er een ruime keuze aan puzzels van 1000 stukjes te vinden. Van een ‘mediterranean harbor’ tot ‘het meest hollandse stilleven’, bij ons vindt u het allemaal. U kunt uzelf met onze puzzels wel urenlang soms zelfs dagenlang vermaken met de verschillende puzzels. Door het speciale productieproces ontstaan veel unieke puzzelstukjes en verschillende vormen die uiteindelijk perfect in elkaar passen. Het blijft ons altijd weer verbazen dat geen een stukje hetzelfde is. Gaat u de uitdaging aan om de 1000 stukjes op de juiste plek te leggen?

Uw puzzel bestellen bij Gebr. Koster
Wanneer u uw puzzel bij Gebr. Koster besteld profiteert u van vele voordelen. Naast de ruime keus aan verschillende puzzels in de webshop, kunt u ook bij ons langskomen in de winkel in Barneveld waar u een nog groter aanbod aan puzzels kunt vinden. Wij adviseren u zowel telefonisch als in de winkel graag over welke puzzel het beste bij uw interesses past. Daarnaast vinden wij het belangrijk goede service en kwaliteit aan te bieden, daarom zullen wij wanneer u de puzzel van 1000 stuks voor 16:00 besteld, dezelfde dag nog verzenden. Verder profiteert u van gratis verzending vanaf 35 euro en betaalt u altijd achteraf uw factuur, die wij bij het pakket meesturen. Heeft u een specifieke vraag over één van onze puzzels of wilt u meer weten over de mogelijkheden? U kunt ons altijd bereiken op 0342 - 41 6986, wij helpen u graag!