Menu

Wie is Mijn moeder?

€ 17,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • ds. C.A. van Dieren
  • Pagina's/nrs.: 194
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789055518296

Dertien preken over Maria

De moeder van Jezus, Maria. Wie is zij? Een heilige maagd zonder zonde? Een middelares naast Christus? In protestantse kring wil men op die manier meer aandacht voor Maria. Maar zo is Jezus' moeder niet. In dertien preken wordt ze ons voorgesteld. In haar leven wordt het advent in het verwachten van Gods Zoon. Kerst is het als ze het Kindeke baart. Met de vervulling van Simeons lijdensprofetie begint in haar leven het zwaard door haar ziel te gaan. Wat moet Maria inleven, dat ze achter haar Zaligmaker aan moet komen. Wat wordt ze beproefd. Ook zij moet, arm in zichzelf, de loopbaan tot het einde toe lopen om zich te mogen verheugen in God haar Zaligmaker.

“Wie is Mijn moeder?” vraagt Christus. Het antwoord lezen we in deze prekenbundel, waarin advent, kerst- en lijdensstoffen opgenomen zijn. 

Ds. C.A. van Dieren is predikant van de Gereformeerde Gemeente te Rijssen-Noord. Eerder diende hij de gemeente van Stolwijk.


€ 17,90