Menu

De jakobsladder

€ 12,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • ds. C. Hogchem
  • Pagina's/nrs.: 118
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789055519200

De engelen Gods opklimmende en nederdalende op den Zoon des mensen

21 meditaties

Als de evangelisten Matthéüs, Markus, Lukas en Johannes over de heilsfeiten schrijven, dan – en júist dan – gaat het ook dikwijls over engelen. Jakob heeft het in zijn droom te Bethel gezien: De engelen Gods opklimmende en nederdalende op de Zoon des mensen. Gabriël werd gezonden naar Zacharias en naar Maria, een engel verscheen Jozef in de droom en een engel des Heeren verkondigde de herders grote blijdschap. Denk bijvoorbeeld ook aan de engelen in en bij het lege graf van Jezus, aan de twee engelen op de Olijfberg en aan de engelen op de jongste dag.

Op heldere wijze wordt de jakobsladder door ds. Hogchem verklaard. Veel van de dienst der engelen komt in dit boekje naar voren, steeds in eenheid met het wonder dat Christus het verlorene zoekt.

Ds. C. Hogchem is predikant van de Gereformeerde Gemeente te Genemuiden. Eerder diende hij de gemeenten van Borssele en Barneveld-Centrum.


€ 12,95