Menu

Niet enkel duisternis

€ 11,25 € 3,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • B. Gouman
  • Pagina's/nrs.: 210
  • Bestel nr: 9789076061245

Sinds mensenheugenis was het zo geweest: de hovenier van landgoed De Heem was 'een Webbe'. Maar als de vader van Evert Webbe door de jonkheer wordt ontslagen - en het slachtoffer wordt van laster en leugens - is voor Evert de weg naar De Heem afgesloten.

Op wonderlijke wijze komt hij echter in contact met Stefan Lubach, de nieuwe eigenaar van het landgoed. Deze welgestelde zakenman neemt hem in dienst en Evert geniet zijn volste vertrouwen. De toekomst lacht hem toe, vooral als zijn verkering met Hilke tot een huwelijk leidt en ze hun intrek nemen in de hovenierswoning op het landgoed.

Al spoedig verschijnen er echter donkere wolken boven De Heem. Tegenstanders van de familie Webbe berusten niet in de gang van zaken op het landgoed en Evert wordt geconfronteerd met raadselachtige en zelfs criminele praktijken. Zijn zonnige toekomst schijnt soms niet meer te zijn dan enkel duisternis...

De Heere geeft echter steeds weer uitkomst: ongedacht en onverwacht, zelfs tegen de dood. Dat mag Evert ervaren als zijn vrouw overlijdt en hij enkele jaren later tot een tweede huwelijk komt.


€ 11,25 € 3,95