Menu

Kinderbijbel kopen?

Het is mooi als kinderen op jonge leeftijd meer te weten komen over Jezus en de verhalen in het Oude Testament. Bijbelse vertellingen zijn daarom een mooie opstap naar het lezen van het Woord van God.

We bieden christelijke kinderboeken aan, waarin Bijbelverhalen gebundeld zijn. De boeken hieronder zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Zoekt u boeken voor jongere kinderen? Kijk dan eens op onze pagina ‘Peuterbijbels’.

Uit de bron’ is een prachtige boekenset voor kinderen vanaf zeven jaar. Op heldere en duidelijke wijze vertelt C. van Rijswijk de geschiedenislessen uit Gods Woord en spoort hij kinderen aan om vroeg de Heere te zoeken. De set bestaat uit vijf boeken met in totaal 2.000 pagina’s. In iedere vertelling zijn letterlijke Bijbelteksten opgenomen, waardoor het een mooie opstap vormt naar het lezen van de echte Bijbel.


Ook ‘De Bijbelse geschiedenis voor jong en oud’ is een fraai boek voor kinderen. De complete Bijbels geschiedenis met platen. Elk hoofdstuk besluit met vragen en een te zingen psalm. Het boek bestaat uit 509 pagina’s.

H. van Dam heeft 125 Bijbelverhalen naverteld aan kinderen vanaf drie jaar. Er zijn drie delen verkrijgbaar van Bijbelse vertellingen. Het eerste deel is voor peuters en kleuters, het tweede deel voor kinderen vanaf vier jaar en het derde deel voor kinderen vanaf zes jaar.


Heeft u advies nodig over de aanschaf van een kinderbijbel? Neem contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag met het maken van een goede keuze.