Menu

Kinderbijbel kopen?

Het is belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd vertrouwd raken met de Bijbel. Bijbelse vertellingen en uitleg van bijbelse begrippen zijn daarom een mooie opstap naar het lezen van het Gods Woord.

We bieden eenvoudige bijbelse vertellingen aan en een uitgebreid assortiment boeken waarin bijbelse begrippen worden uitgelegd. De boeken hieronder zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Zoekt u kinderbijbels of Bijbeluitleg voor jongere kinderen? Kijk dan eens op onze pagina ‘Peuterbijbels’.

Enkele suggesties
Uit de bron’ is een prachtige boekenset voor kinderen vanaf zeven jaar. Op heldere en duidelijke wijze vertelt C. van Rijswijk de geschiedenislessen uit Gods Woord en spoort hij kinderen aan om vroeg de Heere te zoeken. De set bestaat uit vijf boeken met in totaal 2.000 pagina’s. In iedere vertelling zijn letterlijke Bijbelteksten opgenomen, waardoor het een mooie opstap vormt naar het lezen van de echte Bijbel.


Om kinderen de belangrijke punten van de heilhistorie te leren, ontwikkelden we samen met Wennie Evers 'De Rode Draad'. Dit prentenboek met bijbehorend werkboek is leerzaam en gemakkelijk te gebruiken thuis en in de klas.

De Bijbelse Geschiedenis van Joh. Vreugdenhil is meeslepend en bewogen, zonder daarbij tekort te doen aan de Bijbelse boodschap.

Ook ‘De Bijbelse geschiedenis voor jong en oud’ is een mooi boek voor kinderen. De complete Bijbels geschiedenis met platen. Elk hoofdstuk besluit met vragen en een te zingen psalm. Het boek bestaat uit 509 pagina’s.

H. van Dam heeft 125 Bijbelverhalen naverteld aan kinderen vanaf drie jaar. Er zijn drie delen verkrijgbaar van Bijbelse vertellingen. Het eerste deel is voor peuters en kleuters, het tweede deel voor kinderen vanaf vier jaar en het derde deel voor kinderen vanaf vijf jaar.


Heeft u advies nodig over de aanschaf van een kinderbijbel? Neem contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag met het maken van een goede keuze.