Menu

Uit de Bron - set

€ 99,00
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • C. van Rijswijk
  • Pagina's/nrs.: 2000
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789055518920

Bijbelse vertellingen voor kinderen

3 delen OT en 2 delen NT

Op heldere en duidelijke wijze vertelt C. van Rijswijk de geschiedenissen uit Gods Woord en spoort kinderen aan om vroeg de Heere te zoeken. Bijbelse vertellingen zijn geen vervanger van de Bijbel, maar juist een opstap naar het lezen van het Woord van God. Daarom zijn in iedere vertelling letterlijke Bijbelteksten opgenomen. Bij moeilijke teksten volgt de uitleg op eenvoudige manier.

Wij lezen in de Bijbel: ‘En zij brachten kinderkens tot Hem, opdat Hij hen aanraken zou’ (Markus 10:13). De kanttekening zegt van dat aanraken: ‘met oplegging der handen zegenen’. Dat zegenen houdt in: ‘een gezegend worden met genade in dit leven en met heerlijkheid in het toekomende’ (Kanttekening 48 bij Handelingen 3:26).

Het is de wens van auteur dat de Heere het vertellen uit Zijn Woord zó voor onze kinderen zou willen zegenen. 

Bij de verschijning van de eerste druk schreef ds. F. Mallan in ‘De Wachter Sions’: Het kind wordt dichter bij Gods Woord gebracht.

Om voor te lezen vanaf  7 jaar.

Onze recensie:                                                                                                                         In deze serie Bijbelse vertellingen legt meneer Van Rijswijk de Bijbel uit voor kinderen vanaf 7 jaar. Hij doet dit niet in de eerste plaats door de Bijbel na te vertellen, maar door de Bijbel op heel eenvoudige wijze uit te leggen. Hij gebruikt letterlijke Bijbelteksten als uitgangspunt en aan de hand daarvan behandelt hij de geschiedenissen. Uit de Bron is en hele mooie, uitgebreide serie Bijbelse vertellingen om te gebruiken in gezinsverband met kinderen of voor ouderen om zelf te lezen.


€ 99,00