Menu

De Rode draad (set)

€ 29,80 € 19,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Wennie Evers
  • Pagina's/nrs.: 54
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789055512485

VOORDEELPAKKET Nu tijdelijk het werkboek:"De Rode Draad" gratis" t.w.v. € 9,95 De heilshistorische lijn in woord en beeld.
 

Dit prentenboek wil een leidraad, een geheugensteun zijn bij het volgen van de Bijbelse Geschiedenis. Het doel is: kinderen ‘De Rode Draad’, de lijn van de heilshistorie, die door de Bijbel loopt, laten zien en daar met hen over spreken. Van deze lijn zijn de hoofdpunten aangegeven en wordt aandacht besteed aan de meest bekende personen en gebeurtenissen.

De prenten zijn ‘kernwoorden in beelden’, die het kind helpen de geschiedenis te onthouden. De daarbij behorende tekst geeft in grote lijnen aan wat bij de prenten verteld kan worden. Met de prenten en de tekst van De Rode Draad kunnen ouders, verzorgers en leerkrachten kinderen uitnodigen tot een gesprek over en onderzoek van de Bijbelse Geschiedenis. Er wordt aandacht geschonken aan het opzoeken van teksten en het zingen van Psalmen, terwijl ook het lezen van de Heidelbergse Catechismus, de Geloofsbelijdenis, de Wet en de formulieren voor de bediening van de Sacramenten aandacht krijgen.

Er is door de vrouwenvereninging in Beekbergen een prachtig patchwork gemaakt en ter beschikking gesteld aan de evangelisatie in Bolivia. Zie bovenstaande foto's.


€ 29,80 € 19,90