Menu

Peuterbijbel kopen?

Een peuterbijbel helpt kleine kinderen al jong vertrouwd maken met verhalen en begrippen uit de Bijbel.

Gebr. Koster is een christelijke boekhandel. Wij bieden veel verschillende bijbelvertellingen aan voor peuters. In deze boeken worden verhalen uit de Bijbel eenvoudig verteld en bijbelse begrippen op kinderlijke manier uitgelegd.

Wij vinden de reeks ‘Kijk en Luister’ van Laura Zwoferink zeer geschikt voor peuters. De tekeningen zijn gemaakt door Jaap Kramer. Inmiddels zijn er drie delen, waarbij kinderen zoveel mogelijk zelf zien en ontdekken over de Bijbel en belangrijke historische figuren. Ieder boek telt ruim 200 pagina’s. De verhalen zijn geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Daarnaast bieden wij de bij behorende luister-cd’s aan.

Ga direct naar de productpagina’s:
- Kijk & Luister - Deel 1 - boek
- Kijk & Luister - Deel 2 - boek
- Kijk & Luister - Deel 3 - boek
- Kijk & Luister - Deel 1 - cd
- Kijk & Luister - Deel 2 - cd

Daarnaast zijn er  kleine kartonboeken voor peuters, waarin één verhaal wordt verteld. Deze boeken zijn leuk geprijsd en vormen daarmee een fraai cadeau.

Ga direct naar de productpagina’s:
- Verloren zoon
- David wordt koning
- Jona in de vis
- In het begin
- De Heere Jezus wordt geboren
- Ark van Noach

Voor Oudere Kinderen - Kinderbijbels
Ook voor oudere kinderen bieden wij Bijbels aan, op onze pagina 'kinderbijbel' vindt u enkele waardevolle suggesties. Op eenvoudige wijze worden Bijbelse vertellingen en Bijbelse begrippen uitgelegd. Een kinderbijbel is een mooie opstap naar het lezen van Gods woord.

Meer weten over onze peuterbijbels?
Bij Gebr. Koster streven we ernaar om met onze hoogwaardige bijbelvertellingen de basis te leggen voor een levenslange liefde voor de Bijbel bij jonge kinderen. De 'Kijk en Luister'-reeks en onze andere producten zijn zorgvuldig samengesteld om een waardevolle en educatieve ervaring te bieden. Ontdek vandaag nog de rijkdom van Bijbelverhalen voor peuters bij Gebr. Koster of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.