Menu

Christelijke kraamcadeaus

Wat is een leuk christelijke kraamcadeau om cadeau te doen aan de pasgeboren baby en zijn of haar ouders? De geboorte van een kind is iets wonderlijks en bij dit geschenk van God hoort een passend kraamcadeau. Waar anders dan in onze christelijke boekhandel kunt u een geschikt, christelijk kraamcadeau vinden? Van eerste prentenboekje tot aan een nieuwe kinderbijbel. We geven u graag een aantal cadeautips voor de baby, maar ook voor de kersverse moeders.

Boekjes zijn altijd een leuk en tastbaar cadeau om te krijgen maar ook om weg te geven. Het is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Voor kinderen is het een ware ontdekkingsreis om alle plaatjes te bekijken, voorgelezen te worden en op latere leeftijd zelf de eerste woordjes te kunnen lezen.

#1. Een babyalbum cadeau
De eerste glimlach, het eerste kruipen, het eerste stapje en het eerste tandje. Allemaal belangrijke momenten uit het leven van je kindje die je graag op de foto vastlegt. Bewaar ze goed, en plak ze in een van onze prachtige babyalbums.

#2. Mijn eerste dagboek - C. Dubbeld
Zoals de titel al zegt, is dit een eerste bijbels dagboek voor kinderen. Een mooi geschenk om te geven als kraamcadeau. In dit boekje wordt op eenvoudige wijze de Bijbelse geschiedenis verteld.

#3. Baby’s eerste jaar - Pauline Oud
Een bijzonder boek voor aanstaande ouders waarin de eerste ervaringen en indrukken vastgelegd kunnen worden. Een mooi geschenk waar de ouders nog heel lang van kunnen genieten en om vervolgens aan hun kind cadeau te doen.

#4. Muziekdoos Nijntje
Dit is een prachtig kraamcadeau om te geven maar ook om te krijgen. Dit bijzondere, houten muziekdoosje speelt het muziekje ‘Twinkel, twinkel kleine ster’ en is uitgevoerd in de kleuren zilver en wit. Terwijl het deuntje afspeelt dansen de twee Nijntjes rond op de muziek.

Cadeautips voor nieuwe moeders
Natuurlijk is het gebruikelijk om de pasgeboren baby te verwennen met een mooi cadeau. Maar niets is leuker dan ook de moeder te verrassen met een kleinigheidje. Niet alleen zal ze het niet verwachten, ook zal het haar veel goed doen wanneer u haar verrast met een mooi cadeau. In de webshop kunt u diverse mooie geschenken vinden waar u haar een groot plezier mee doet. Kies bijvoorbeeld een mooi leesboek uit onze boeken top-5. Kunt u wel wat tips gebruiken? We hebben een aantal cadeautips voor u op een rijtje gezet voor kersverse moeders.  

Christelijk kraamcadeau online kopen
In onze webshop kunt u al uw cadeaus, boeken en andere producten online bestellen. Als u ze voor 16:00 uur besteld, heeft u ze vaak de volgende dag al in huis! Bovendien betaald u vanaf €35,- euro geen verzendkosten en hoeft u uw factuur pas achteraf te betalen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Barneveld, waar u een geschikt geboortegeschenk kunt uitzoeken. Neem contact met ons op als u advies wilt inwinnen over het vinden van een mooi, christelijk kraamcadeau. We helpen u graag!