Menu

Mijn eerste dagboek

€ 19,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • C. Dubbeld
  • Pagina's/nrs.: 376
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789055518326

Bijbels dagboek voor 4-8 jarigen (en hun ouders)

Dit Bijbels dagboek is bestemd voor kinderen van vier tot acht jaar, met hun ouders. Voor elke dag van het jaar is er één bladzijde met 20 regels geschreven. Op de meest eenvoudige wijze wordt daarin de Bijbelse geschiedenis verteld. Om zelf (hardop) te lezen. Of om voor te lezen.

Onderaan elke bladzijde staan een of meerdere vragen om na te denken en met elkaar te spreken over wat gelezen is. Met de ouders. Aan tafel. Of op de rand van het kinderbed.

In een tijd waarin Gods Woord steeds minder wordt gelezen is het van groot belang om met de kinderen te lezen in Gods Woord en met hen het gesprek te voeren over de dienst des Heeren.

C. Dubbeld (geb. 1954) is vanaf 1974 werkzaam in het onderwijs. Onder zijn redactie verscheen een dagboek voor kinderen Een nieuw hart (2004) en dagboeken voor jongeren, zoals In de dagen uwer jongelingschap (2001), Jongeren in Babel (2007) en Zolang het zonlicht schijnt… (2014)

“De inhoud is leerzaam, maar ook is er steeds een heenwijzing naar de zielservaring van hen, die uit dit Woord worden gevoed en geleerd.” (Ds. P. Blok in het voorwoord op ‘In de dagen uwer jongelingschap’)

“Bij het lezen ervan constateerden we dat de schrijver een warm hart voor onze jonge mensen heeft om hen elke dag op het ene nodige te wijzen.” (Ds. J. Roos in De Wachter Sions bij de bespreking van ‘Zolang het zonlicht schijnt…’)

C. Dubbeld is al vele jaren werkzaam in het onderwijs en betrokken geweest bij de catechese. Van zijn hand verschenen onder meer de volgende Bijbelse dagboeken voor jongeren:

 - In de dagen uwer jongelingschap

 - Jongeren in Babel

 - Zolang het zonlicht schijnt


€ 19,90