Menu

Christelijke kinderboeken

Bent u op zoek naar christelijke kinderboeken? Gebr. Koster is een christelijke boekhandel, u kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment aan christelijke kinderboeken.

Het lezen van een boek werkt voor zowel kinderen als volwassenen erg ontspannend. Bovendien verrijkt het de wereld van het kind. Daarnaast is het lezen en herkennen van woorden goed voor de taalontwikkeling en helpt bij het leren van schrijven, zinsbouw en spelling.

Gebr. Koster helpt u graag bij het vinden van geschikte kinderboeken. Door middel van de handige filters kunt u de leeftijd selecteren en het soort boek. Zo vindt u sneller waar u naar op zoek bent. Bovendien vindt u in ons assortiment niet alleen christelijke leesboeken voor kinderen, maar ook prentenboeken. Zoekt u dus een boekje voor een wat jonger kindje? Dan is een prentenboekje een juiste keuze. Naast lees- en prentenboeken kunt ook bij Gebr. Koster terecht voor een nieuwe kinderbijbel of een vertel-cd.

Christelijke kinderboeken
We hebben heel diverse christelijke leesboeken voor kinderen in ons assortiment. In de selectiecriteria kunt u heel gemakkelijk de leeftijd selecteren, zo ziet u direct welke boeken geschikt zijn voor die leeftijd. We geven u graag een aantal christelijke boekentips voor diverse leeftijdscategorieën.

- Pieter gaat naar school - Willemieke Kloosterman-Coster
In dit boek wordt op een speelse manier duidelijk hoe het eraan toegaat als je naar school gaat. Allerlei begrippen worden uitgelegd, maar ook sociaal-emotionele aspecten komen aan de orde. Geschikt voor kinderen jonger 6 jaar.

- Luuk serie - Lize Anker
In deze leesboekjes beleeft Luuk verschillende avonturen. Ontdek het leuke boektje 'LUUK EN EEN DIER IN DE TAS': Wie ziet Luuk daar op de boot? De man met de tas. Die was ook in de zoo. De tas is nu dik! Zit daar een dier in? Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

- Diverse leesboeken - Janwillem Blijdorp
In de leesboeken van Janwillem Blijdorp wordt iedere keer een nieuw avontuur beleefd. Kies bijvoorbeeld voor ‘Gijzeling in de jungle’ of ‘Rome sweet Rome’. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

- Avontuurlijke reis naar de nieuwe wereld - Jan Beens
Jonathan Brewster en Marc Woodpecker zijn veertien jaar als ze in Amsterdam aankomen. Ze kennen geen woord Nederlands, maar dat leren ze gauw. En ze vinden gelukkig ook werk. Dat hun ouders na drie jaar besluiten naar Leiden te verhuizen, is minder leuk, maar ook dat went. . Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Bent u op zoek naar christelijke boekentips voor kinderen vanaf 14/16 jaar? Bekijk dan eens onze pagina voor christelijke jeugdboeken. Hier vindt u heel diverse leestips voor iets oudere kinderen.

Christelijke prentenboeken
Behalve christelijke kinderboeken hebben we ook prentenboeken in het assortiment. Een prentenboek is vaak een leuk doch leerzaam boekje voor de allerkleinsten. Door middel van een prentenboek kunnen kinderen kennismaken met verschillende onderwerpen die ze dagelijks tegenkomen. Hieronder vindt u een tweetal leestips met leuke en leerzame christelijke prentenboeken.

- Jasper doet boodschappen - Visser/ Koudijs
Jasper doet boodschappen is het eerste deel in een serie thematische prentenboeken voor jonge kinderen. Op deze manier oriënteren peuters zich spelenderwijs op groep 1 van de basisschool.

Kinderbijbel
Zoekt u een kinderbijbel? Door middel van een kinderbijbel raken kinderen al vroeg vertrouwd met de Bijbel. We hebben eenvoudige bijbelse vertellingen in ons assortiment waarin bijbelse begrippen worden uitgelegd. Zoekt u een kinderbijbel of Bijbeluitleg voor jongere kinderen? Kijk dan eens op onze pagina ‘Peuterbijbels’.

Kunt u toch niet vinden wat u zoekt? U kunt altijd contact met ons opnemen of bij ons langskomen in de winkel. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste boek!