Menu

Christelijke cadeautips: cadeaus voor vaderdag

Binnenkort is het weer vaderdag. Een mooi moment om uw vader te laten weten hoeveel u om hem geeft. Ook wanneer u jonge kinderen heeft is vaderdag een goede gelegenheid om namens hen een cadeau voor papa te kopen. In onze webshop en winkel vindt u diverse prachtige christelijke cadeaus speciaal voor vaderdag.

Houdt uw vader of de vader van uw kinderen van lezen? Dan vindt u bij Gebr. Koster altijd het geschikte cadeau. Van christelijke leesboeken, waargebeurde verhalen tot vaderlandse geschiedenis en biografieën. Wij geven u graag een aantal christelijke cadeautips speciaal voor vaderdag.

Christelijke vaderdag cadeaus
In onze webshop hebben we al een aantal cadeaus voor vaderdag geselecteerd. Op deze pagina vindt u een uitgebreide collectie aan heel diverse cadeaus. Door te filteren op soort vindt u altijd het cadeau dat het beste bij uw vader past.

1. Zoeken naar Nadia - Sjoerd Veenman
Alex besluit op onderzoek uit te gaan wanneer zijn nichtje Nadia plots uit haar studentenflat verdwijnt, en niets meer van zich laat horen. Een spannende roman die de lezer weet te boeien tot het einde.

2. Woorden van wijsheid voor vaders - ds. A. Schot
Het vader worden is een groot voorrecht, maar tegelijk ook een grote verantwoordelijkheid. Dit boekje is een bijdrage voor vaders, die om Bijbelse raadgevingen verlegen zijn.

3. Elke dag Vaderdag - ds. A.C. Uitslag
Vader ben je altijd. Het staat boven je werk, de kerk, je hobby of neventaak. Als vader heb je de sleutel in handen voor de vorming van je kind. Vaders aanwezigheid in huis is dan ook onmisbaar! In Elke dag Vaderdag worden enkele ‘vaardigheden’ voor goed vaderschap behandeld.

4. De leermeester - Douglas Bond
Ontdek het fascinerende verhaal van een bescheiden man, die door de genade en kracht van het evangelie een van de meest invloedrijke figuren in de Schotse kerkgeschiedenis geworden is.

5. Het zwaard van de woestijn - M. Larkinen
‘Het zwaard van de woestijn’ is een waargebeurd verhaal over honderd Joodse boeren die in 1948 tweeduizend Egyptische soldaten tegen hielden.

Het perfecte cadeau vindt u bij Gebr. Koster
U weet zelf als geen ander welk cadeau het beste bij uw vader of man past. Staat er geen geschikte boektitel tussen in bovenstaande tips? Kijk dan eens naar ons volledige aanbod aan christelijke vaderdag cadeaus.

Uiteraard helpen wij u graag bij het vinden van het perfecte vaderdagcadeau. Neem contact met ons op als u een specifiek boek zoekt en deze niet kunt vinden op de website. Ook bij andere vragen kunt u ons bellen of een e-mail sturen.