Menu

Christelijke cadeautips: cadeaus voor vaderdag

Binnenkort is het weer vaderdag. Een mooi moment om uw vader te laten weten hoeveel u om hem geeft. Ook wanneer u jonge kinderen heeft is vaderdag een goede gelegenheid om namens hen een cadeau voor papa te kopen. In onze webshop en winkel vindt u diverse prachtige christelijke cadeaus speciaal voor vaderdag.

Houdt uw vader of de vader van uw kinderen van lezen? Dan vindt u bij Gebr. Koster altijd het geschikte cadeau. Van christelijke leesboeken, waargebeurde verhalen tot vaderlandse geschiedenis en biografieën. Wij geven u graag een aantal christelijke cadeautips speciaal voor vaderdag.

Christelijke vaderdag cadeaus
In onze webshop hebben we al een aantal cadeaus voor vaderdag geselecteerd. Op deze pagina vindt u een uitgebreide collectie aan heel diverse cadeaus. Door te filteren op soort vindt u altijd het cadeau dat het beste bij uw vader past.

1. Zoeken naar Nadia - Sjoerd Veenman
Alex besluit op onderzoek uit te gaan wanneer zijn nichtje Nadia plots uit haar studentenflat verdwijnt, en niets meer van zich laat horen. Een spannende roman die de lezer weet te boeien tot het einde.

2. De werken van Zijn handen
De auteur onderzoekt in dit boek of het theïstisch evolutionisme een begaanbare weg is voor wie onverkort wil vasthouden aan de Bijbel als het Woord van God en tegelijk zijn logisch denkvermogen geen geweld wil aandoen.

3. De woestijnreis van de kinderen Israels
Door ds. Blok zelf zoveel mogelijk aan het woord te laten heeft dit boek het karakter gekregen van een autobiografie. Dat was ook het oogmerk van deze bij velen geliefde woestijnreiziger.

4. Jefta, een verlosser Israels
Jefta met Samuël en David in één adem noemen? Staat deze richter – waarover weinig gepreekt en geschreven is – in Hebreeën 11?  

5. Pelgrim zonder vrees
Het is de verdienste van Faith Cook dat ook uit de meer onbekende werken van Bunyan gegevens over diens leven zijn opgediept, zodat er een evenwichtig beeld is ontstaan van de ketellapper. die in de dubbele betekenis van het woord een begenadigd prediker mocht worden. Faith Cook tekent hem tegen de achtergrond van de kerkhistorische en politieke gebeurtenissen van zijn dagen


Het perfecte cadeau vindt u bij Gebr. Koster
U weet zelf als geen ander welk cadeau het beste bij uw vader of man past. Staat er geen geschikte boektitel tussen in bovenstaande tips? Kijk dan eens naar ons volledige aanbod aan christelijke vaderdag cadeaus.

Uiteraard helpen wij u graag bij het vinden van het perfecte vaderdagcadeau. Neem contact met ons op als u een specifiek boek zoekt en deze niet kunt vinden op de website. Ook bij andere vragen kunt u ons bellen of een e-mail sturen.