Menu

Zakbijbel HSV

Bent u op zoek naar een zakbijbel HSV? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruim aanbod aan zakbijbels in verschillende soorten en maten en zo ook zakbijbels HSV. HSV staat voor Herziene Statenvertaling en is een vertaling van de Oude Statenvertaling uit 1637. In de HSV zakbijbels is een hedendaagse vorm van Nederlands gebruikt.

Wilt u meer weten over onze HSV zakbijbels of bent u benieuwd naar ons volledige aanbod. Bekijk hier al onze zakbijbels of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Onze deskundigen denken graag met u mee en adviseren u welke bijbel het beste bij uw wensen past.

Onze HSV zakbijbels op een rij
Ons aanbod aan verschillende zakbijbels hsv is erg divers. Welke zakbijbel u ook zoekt, bij ons vindt u het. Om de keuze voor u iets makkelijker te maken hebben we onze meest verkochte zakbijbels voor u op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw zakbijbel direct online.

1. 602501 MIC STV PS12 ZKG
Deze Jongbloed Bijbel in Statenvertaling met berijmde psalmen 1773 en 12 gezangen en formulieren. Het is een veelgebruikte standaard bijbel in compact formaat. Het formaat is 8 bij 12 cm met een goudsnee wat de bijbel een mooie uitstraling geeft.

2. 604511 maj stv ps12 zkgi
Deze Jongbloed zakbijbel beschikt over het oude en nieuwe testament, psalmen, 12 gezangen en formulieren. Deze bijbel met statenvertaling heeft een formaat van 10,5 bij 16,5 cm. De kunstleren zwarte band met ronde hoeken en gouden titel dragen bij aan de uitstraling.

3. 604811 MAJ STV PS12 ZLGRI
De jongbloed Major zakbijbel heeft afmetingen van 10,5 bij 16,5 cm. Hij staat vol met ritmische Psalmen en formulieren. De bijbel is van zwart leer met goudsnede, rits en duimgrepen.

Uw zakbijbel HSV kopen bij Gebr. Koster
De zakbijbels HSV zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Of u nu een bijbel wilt met kanttekeningen die de tekst verduidelijken of een met grote letters. Bij ons vindt u het allemaal. Wil je meer weten over onze HSV zakbijbels? Bekijk dan ons volledige assortiment of contact ons vrijblijvend voor meer informatie.

Heeft u uw keuze al gemaakt? Wanneer u de zakbijbel voor 16:00 besteld, heeft u het de volgende dag al in huis. Daarnaast profiteert u ook van gratis verzending wanneer uw orderbedrag boven de €35,- is.