Menu

Toverblok kopen bij Gebr. Koster

Kinderen zijn er gek op: toverblokken. De verschillende blokken en kleurplaten die van kleur veranderen wanneer u er met een muntje of potlood overheen gaat, zijn magisch. Uw kinderen zullen zich hier uren mee kunnen vermaken en hun creativiteit de vrije loop laten gaan.

Bij Gebr. Koster kunt u verschillende toverblokken binnen ons aanbod vinden die u eenvoudig online kunt bestellen. Wanneer u voor 16:00 ‘s middags besteld voor een bedrag van minimaal €35,-, zullen wij het toverblok en eventuele andere artikelen direct kosteloos naar u opsturen. Zo kunt u de volgende dag al genieten van uw nieuwe aankopen. Hoe fijn is dat?

Onze favoriete toverblokken op een rij
Binnen de categorie ‘creatief’ op onze website vindt u een ruim aanbod aan kleurboeken, toverblokken en prikblokken. Om de keuze voor u iets makkelijker te maken, hebben wij onze favoriete toverblokken op een rij gezet.

1. Toverblok ‘Dieren’
Van dit dieren toverblok wordt iedereen toch blij? Deze blokken zijn magisch. Kras met een tekenpotlood of muntstuk over de pagina’s en ontdek welke tekeningen erin verborgen zitten.

2.‘De Natuur’ kleuren met water
‘De Natuur’ is een superleuk kleurboek dat je keer op keer weer kunt gebruiken.
Het werkt heel gemakkelijk: Vul de bijgeleverde pen met water en je kan aan de gang.
Kleur met de pen over de kleurplaten heen en de kleuren komen tevoorschijn.
Ben je klaar, dan leg je boekje te drogen.

3. Toverblok ‘Boerderij’
Dit toverblok in het boerderij thema is magisch en laat kinderen urenlang plezier hebben met een muntje of een potlood. Welke tekeningen zitten er in dit toverblok verborgen?

Meer weten over het kopen van een toverblok?
Wanneer u een toverblok wilt kopen bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk een ruim aanbod aan verschillende toverblokken. Ze zijn erg leuk om cadeau te geven aan uw kinderen. Zij zullen zich urenlang vermaken met de magie, die zich in dit boekje bevindt. De toverblokken zijn al verkrijgbaar vanaf €4,50 per stuk en wanneer u hem voor 16:00 vanmiddag besteld zal het toverblok de volgende dag bij u thuis bezorgd worden.