Menu

Rechercheur Van Driel (4)

€ 12,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Roelof den Ouden
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789055517763

Serie: Van Driel & Van Boxtel Deel 4

Op een behoorlijke afstand van het zeeschip stond een donkere gestalte op de kade. Hij had zich verdekt opgesteld achter een oude keet. Gespannen tuurde hij naar de bewegingen bij het zeeschip. De duikers waren klaar met hun inspectieronde en keerden terug naar de wal.

Dit was het moment waarop de donkere gestalte gewacht had. Hij nam het plastic pak dat naast hem op de grond lag en gespte dat om zijn middel. Vervolgens liet hij zich voorzichtig in het water glijden.

Met forse slagen zwom hij naar het zeeschip, dat elk moment kon vertrekken …

Reder Van Assendelft schrikt geweldig als hij het bericht krijgt dat zijn schip wordt gebruikt voor drugssmokkel. Meteen schakelt hij Recherchebureau Dordrecht in.

‘Als de autoriteiten hier lucht van krijgen,’ vertelt de reder aan de rechercheurs Van Driel en Van Boxtel, ‘dan worden onze schepen in elke haven zo grondig nageplozen, dat we uren extra kwijt zijn en dat kost een vermogen!’

Voor de rechercheurs zit er niets anders op dan een zeereisje te maken, van Colombia naar Nederland. ‘Twee weken op kosten van de zaak vakantie vieren,’ concludeert Wilfred van Boxtel opgetogen.

Eenmaal aan boord blijkt het nog niet mee te vallen de smokkelwaar te traceren en de smokkelaar te ontmaskeren. Het onderzoek blijkt letterlijk levensgevaarlijk te zijn …

Onze recensie:                                                                                                                        De serie Van Driel & Van Boxtel is een detective-serie  voor jongeren vanaf 12 jaar. Het zijn spannende verhalen met een mooie ontknoping. Doordat de de misdaad pas aan het eind van het verhaal volledig wordt opgelost, blijft het tot het eind toe spannend. Er worden wel het hele verhaal door verschillende hints gegeven waardoor je als lezer lekker mee kunt denken. Als je houdt van een spannend boek en het oplossen van raadsels is deze serie echt wat voor jou!


€ 12,90