Menu

Rechercheur Van Driel (2)

Dit product is uitverkocht
€ 11,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Roelof den Ouden
  • Pagina's/nrs.: 188
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789055516681

Serie: Van Driel & Van Boxtel Deel 2

Opgewekt beginnen rechercheur Van Driel en zijn jongere collega Wilfred van Boxtel aan een nieuwe klus: het opsporen van laptops, die verdwijnen tussen de bestelling en de levering. Wie heeft de diefstal van de laptops op z’n geweten? De rechercheurs (of: Het tweetal denkt) denken dat klusje wel even snel te klaren. Maar algauw merken ze dat achter de diefstal een uitgekiende strategie schuilgaat …

Alle werknemers van het bedrijf worden aan de tand gevoeld – oude Gerrit, de ‘waakhond’, Harmen, die weigert te antwoorden, Dennis, die al eens een deurwaarder op z’n dak kreeg; en Carla en Sander – zijn ze echt verliefd, of …?

Als ware speurhonden bijten de rechercheurs zich vast in de zaak, niet van plan los te laten eer ze de dader gevonden hebben.

Onze recensie:                                                                                                                        De serie Van Driel & Van Boxtel is een detective-serie  voor jongeren vanaf 12 jaar. Het zijn spannende verhalen met een mooie ontknoping. Doordat de de misdaad pas aan het eind van het verhaal volledig wordt opgelost, blijft het tot het eind toe spannend. Er worden wel het hele verhaal door verschillende hints gegeven waardoor je als lezer lekker mee kunt denken. Als je houdt van een spannend boek en het oplossen van raadsels is deze serie echt wat voor jou!


Dit product is uitverkocht
€ 11,50