Menu

Niet vermist

€ 11,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Sjoerd Veenman
  • Pagina's/nrs.: 157
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789055518548

Een zaak voor inspecteur Maritz

In de tuin van een villa aan de rand van Almere wordt het lichaam van een jonge vrouw aangetroffen. De eigenaar van het huis beweert het slachtoffer niet te kennen.
Inspecteur Maritz probeert zo snel mogelijk haar identiteit te achterhalen, maar tot zijn verbazing is dat heel moeilijk. Niemand heeft haar opgegeven als vermist.
Wie is de vrouw, die bij de politie van Almere al snel bekend komt te staan als ‘de tuindame’? En wie is er verantwoordelijk voor haar dood?
Maritz is vastbesloten om de raadsels rond haar sterven – en leven – op te lossen, maar dat blijkt geen eenvoudige opdracht.

Onze recensie:                                                                                                                        De boeken over inspecteur Maritz zijn door de korte hoofdstukken makkelijk te lezen, ook voor mensen die niet veel lezen. Het zijn vlot geschreven boeken over de christelijke inspecteur Maritz die enerzijds binnen zijn onchristelijke team een voorbeeld probeert te zijn door zijn christelijke leefwijze en visie. Anderzijds is hij een detective die als belangrijkste doel heeft de misdaden die hij voorgelegd krijgt op te lossen. Dit doet hij door een creatieve manier van denken en werken. Het zijn mooie boeken met een onverwacht plot. Heerlijk voor in de vakantie of tussendoor om de gedachten te verzetten en mee te denken met het werk van inspecteur Maritz. 


€ 11,50