Menu

Nieuwe Bijbel

Bent u op zoek naar een nieuwe Bijbel? Deze koopt u bij Gebr. Koster. Gebr. Koster is een grote christelijke boekhandel en uitgeverij. Naast nieuwe Bijbels, vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan christelijke leesboeken en christelijke kinderboeken.

Heeft u een nieuwe Bijbel nodig? In ons assortiment vindt u vele verschillende nieuwe en antieke Bijbels. We hebben onder andere Bijbels in verschillende talen en formaten. Zo kunt u bij ons terecht voor een zakbijbel voor de wekelijkse kerkdienst, maar ook voor een grotere uitvoering voor thuisgebruik. We hebben allerlei soorten bijbels in ons assortiment, we lichten kort voor u toe welke dit zijn.

Antieke Bijbel
Antieke Bijbel kopen? Een antieke Bijbel is meestal opnieuw gebonden, maar soms zijn ze ook helemaal origineel. We hebben onder andere antiek gebonden zakbijbels, maar ook antiek gebonden huisbijbels. Bent u op zoek naar een antieke Bijbel? Bekijk hier ons assortiment antieke Bijbels.

Bijbel met uitleg
Bijbel met uitleg kopen? Een Bijbel met uitleg bevat de Statenvertaling, met op elke pagina een kolom met uitleg van oudere woorden of moeilijke begrippen. Daarnaast worden de Bijbelteksten ook nog kort uitgelegd. In een Bijbel met uitleg vindt u tevens landkaartjes, foto’s en illustraties. De Bijbel met uitleg is geschikt voor persoonlijk gebruik, catechese, verenigingswerk en gebruik op scholen.

Bijbel met kanttekeningen
Bijbel met kanttekeningen kopen? Een Bijbel met kanttekeningen bevat uitleg van woorden, inleidingen en verklaringen van teksten. Zo bieden we onder andere schooleditie kanttekeningenbijbels aan, met Psalmen, formulieren en landkaarten. Uiteraard hebben we ook Bijbels met kanttekeningen voor thuis.

Zakbijbel
Zakbijbel kopen? Een zakbijbel heeft het ideale formaat om hem mee te nemen naar de wekelijkse kerkdienst. Het formaat is vaak 8,5 cm bij 12,5 cm. Zo hebben we diverse herenzakbijbels in ons assortiment, maar ook dameszakbijbels. De meeste zakbijbels batten het Oude Testament, Nieuwe Testament, de Psalmen en formulieren. Ontdek onze ruime collectie aan zakbijbels in verschillende uitgaves.

Huisbijbel
Huisbijbel kopen? Een huisbijbel heeft een groter formaat, en is daardoor geschikt voor thuisgebruik. Zo hebben we gezinsbijbels, maar ook huisbijbels met extra grote letters of kanttekeningen.
 
Kinderbijbel
Bent u op zoek naar een kinderbijbel? Wij hebben ook diverse bijbels voor kinderen en peuters in ons assortiment. Door middel van prenten en eenvoudige, begrijpelijke bewoording raken kinderen al vroeg vertrouwd met de Bijbel.  

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag bij uw aankoop van een nieuwe Bijbel.