Menu

Land van minderheden

€ 12,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Graaf
  • Pagina's/nrs.: 255
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789058298829

laatste exemplaar

Nederland is een land van minderheden. Eeuwenlang vormden christenen een meerderheid, maar daarvan is al lang geen sprake meer. Onze samenleving is multicultureel en multireligieus geworden. Een land van minderheden is geschreven vanuit de diepgewortelde overtuiging dat God in Christus de wereld regeert en gaat over de daaruit voortvloeiende verantwoordelijkheid in het publieke domein. Van der Graaf doet dit tegen de achtergrond van momenten in de historische ontwikkelingen in West-Europa, vooral ook als het gaat om het vraagstuk van de tolerantie. Hoe tolerant kunnen en mogen christenen zijn in de wereld waarin zij leven?
De auteur stelde enige tijd geleden publiekelijk de vraag naar een theocratisch manifest, als een publieke verantwoording. Gezien de brede respons die daarop kwam, zette hij zich tot het schrijven van dit boek. Het boek sluit af met 24 overwegingen, waarin de inhoud van het boek wordt samengevat en die als handreiking voor zo?n theocratisch manifest kunnen dienen.


€ 12,50