Menu

Kerstverhalen, Als de onwaardigste onde

€ 4,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Pagina's/nrs.: 73
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789055516872

Kerstverhalen

Schoorvoetend gaat Radha die avond de lange weg naar Tamalika. Er is iemand die een stukje uit de Bijbel uitlegt. Heel eenvoudig vertelt hij over de Heere Jezus.

Aandachtig luistert Radha. Hoe komt het toch dat haar hart steeds opengaat als ze van Hem hoort? “Hij wilde voor de allerlaagste mensen komen”, hoort ze. “De allerlaagste. Daarom kwam Hij uit de hoge hemel naar de lage aarde. En die aarde zag er niet mooi uit. Wat een ellende! Wat een onreinheid! Maar Hij wilde de mens in alles gelijk worden, uitgenomen de zonde.

In alles gelijk… Hij legde Zijn eer, Zijn heerlijkheid en Zijn rijkdom af. Luister maar: ‘Hij had geen gedaante noch heerlijkheid; als wij Hem aanzagen, zo was er geen gestalte, dat wij Hem zouden begeerd hebben. Hij was veracht, en de onwaardigste onder de mensen.’

De verhalen in deze bundel zijn geschikt voor verschillende leeftijden. Ze kunnen worden voorgelezen op verenigingen of in het gezin. Elk verhaal geeft stof tot nadenken.

Aan deze verhalenbundel werkten mee:

Ada Schouten-Verrips

Sytse van der Veen

W. Visser

Lena Visser-Oskam

G. Vogelaar-van Mourik


€ 4,95