Menu

In de strik LUISTERBOEK

€ 10,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • P.J. Kloppers
  • Audio-visueel
  • Bestel nr: 9789493043046

De oude, arme, vriendelijke Willem met z'n kruk: iedereen in het dorp kent hem. Iedere ochtend staat hij vroeg op om hout te halen en daarmee een vuurtje te kunnen maken in zijn huis. Hij mist één been, maar voelt zich door wat hij heeft meegemaakt tóch rijk! 'Die rijk willen worden, vallen in verzoeking en in de strik!' Dat is de wijsheid die Willem aan anderen meegeeft.

"...Allen sloegen we op de vlucht. Daar knalde een schot. Ik duizelde en viel neer. Nauwelijks voelde ik dat mijn been gewond was of ik verloor mijn bewustzijn..."

Op deze luister-cd vertelt Willem zijn levensverhaal aan een jongeman. Dit indrukwekkende verhaal wilt u, wil jij toch niet missen? Opdat er velen hun hoogste goed in Hem mogen vinden!

Dit luisterboek is geschikt om te beluisteren vanaf 9 jaar en bestaat uit één audio-cd met totaal 1 uur aan luisterplezier.


€ 10,50