Menu

Doopcadeau volwassene

Kent u iemand die binnenkort wordt gedoopt of is er recent iemand die u kent gedoopt, dan is het altijd leuk om diegene een cadeautje te geven. Wanneer u op zoek bent naar een doopcadeau voor een volwassene bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. U vindt binnen ons aanbod een ruime keuze aan verschillende doopcadeaus voor volwassenen. Wij hebben daarnaast voor u een aantal tips op een rij gezet, zodat u makkelijker een keuze kan maken over welk cadeau het beste bij degene die gedoopt wordt past. Mocht u een specifieke vraag hebben of u wilt een advies ontvangen, contact ons dan gerust. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van een doopcadeau voor volwassene.

Alle doopcadeaus voor volwassene op een rij
Om de keuze voor u iets makkelijker te maken hebben we alle populaire en leukste doopcadeaus voor volwassenen voor u op een rij gezet. Laat u inspireren:

1. Een gepersonaliseerd cadeau
Gepersonaliseerde cadeaus doen het altijd goed. Ze laten zien dat u echt moeite heeft gedaan voor een cadeau en dat er over heeft nagedacht. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde sleutelhanger, mok of theedoos. De mogelijkheden zijn oneindig.

2. Boeken over de doop
Zeker voor volwassenen zijn boeken erg leuk om cadeau te geven. Op onze website vindt u verschillende doop gerelateerde verhalen. De boeken gaan over wat de doop precies inhoud en welke voorrechten de doop met zich meebrengt.

3. Sieraden
Vooral voor vrouwen, zijn sieraden altijd een goed cadeau. Of u nu gaat voor een ketting of een armband. Sieraden vallen altijd goed in de smaak. Voor deze speciale gelegenheid kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een kettinkje met een kruisje eraan of een speciaal dooparmbandje te geven.

4. Muziek
Binnen ons aanbod vindt u een ruime keuze aan verschillende cd’s. Geeft u een muziekbundel vol gereformeerde muziek cadeau of gaat uw voorkeur meer uit naar koorzang. U vindt het allemaal op onze site.
 
Meer weten over een doopcadeau voor volwassene?
Wilt u meer weten over een van onze doopcadeaus of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte cadeau. Neem gerust contact op met een van onze specialisten of bekijk ons volledige aanbod.

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw bestelling meteen te plaatsen. Wanneer u voor 16:00 zal u het cadeau de volgende dag nog in huis hebben. Daarnaast profiteert u ook van gratis verzendkosten bij besteding boven de €35,-.