Menu

Persoonlijk doopcadeau

Een doop is een bijzonder moment in iemand zijn leven. Deze speciale gelegenheid is het vieren waard. U wilt dan natuurlijk niet met lege handen aankomen. Gebr. Koster helpt u bij het vinden van een persoonlijk doopcadeau voor zowel baby’s, kinderen en volwassenen. Op deze pagina een kleine greep uit ons assortiment.

Leesboeken
Een boek doet het altijd goed! U kunt kiezen uit verschillende genres leesboeken voor kinderen, jongeren en volwassenen. Zo hebben we biografieën, waargebeurde verhalen, romans en geschiedenisboeken. Voor een persoonlijk doopcadeau kunt u een boek geven dat gaat over de doop.

Drie doopvragen
Dit boek laat u nadenken over de doop. Het wijst ons op de grote ontferming van God in Jezus, zodat wordt bepaald wie onze kinderen des toorns zijn. Het geeft inzicht in verschillende vragen rondom de doop.

Gedoopt
Mede met dit boek ontdekt u wat een voorrecht u heeft om gedoopt te zijn. Het boek geeft uitleg over de doop en maakt duidelijk dat de doop draait om kennis van vergeving van zonden.

Waarom ben jij gedoopt?
Deze vraag is staat centraal in dit boek. Het is van belang om te te begrijpen wat de doop voor u betekent. Een waardevol doop cadeau voor jongeren en ouders die bezig zijn met vragen rondom de doop.

Muziek en luisterboeken
Muziek geeft ontspanning en plezier en is leuk voor jong en oud. Een mooie luister cd met een muziek of een kort verhaal.  

Elk zing zijn lof
Deze muziekbundel bevat 130 geestelijke liederen met prachtige melodieën. Deze is geschikt voor gebruik in het gezin. De liederen hebben verschillende moeilijkheidsgradaties van eenvoudig tot meer uitdagend.  

Zoon van de Wijngaardenier
Deze prachtige luistercd beschrijft een spannend verhaal over het leven van Calvijn. Dit waargebeurde verhaal is inspirerend en zet aan tot nadenken over de Reformatie.

Prentenboeken
Een prentenboek is een mooi cadeau voor de doop van een baby of kind. Prentenboeken laten kinderen spelenderwijs leren de wereld te ontdekken aan de hand van leuke verhalen en prachtige prenten. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de bekende Nijntje, Dribbel en De Kleine IJsbeer.

Bijbels
Een Bijbel is een prachtig doopcadeau dat een leven lang meegaat. Een mooie Bijbel kan dagelijks gebruikt worden zowel thuis als tijdens de kerkdiensten. Gebr. Koster heeft een ruim assortiment aan Bijbels. Maak het nog persoonlijker met een Bijbel dagboek, een Bijbel speciaal voor kinderen of een Bijbel met verklaringen.

Pareltje
Deze zogenaamde pareltjes boekjes bestaan uit verschillende boekjes met allerlei wijsheden, quotes, citaten en Bijbelse wijsheden. De Pareltje serie is gebaseerd op verschillende thema’s zoals dankbaarheid, bemoediging, vergeving, waarheid en troost. Dit boekje is een persoonlijk cadeautje geschikt voor een doop.  

Bent u toch op zoek naar iets anders? Vind uw persoonlijke doop cadeau in de webshop van Gebr. Koster. Bent u op zoek naar een specifiek cadeau of heeft u advies nodig bij uw keuze? Kom dan eens gezellig langs in onze boekhandel in Barneveld waar onze medewerkers u graag verder helpen!